BUITENLANDSE SFEREN

Streetfood concept

Lange rijen voor buffetten met dampende chafing dishes. De hele avond naast dezelfde personen aan een ingedekte tafel. Een vast menu voor alle gasten. De invulling van een avond met diner gaat vaak gepaard met veel wikken en wegen. Met ons Streetfood concept bent u hier voorgoed vanaf. Wij bieden u diverse uitgiftepunten, een mooie verscheidenheid aan handzame gerechtjes en live cooking. Uw gasten zijn zelf in regie met onze streetfood concept!

Voorbeeld catering invulling

18:30 – 20:30 uur ontvangst met dranken uit het Hollands assortiment: Ecologische wijnen, lokaal bier, landgoedsappen, frisdranken

  • BURGERS van de grill. Mini Wagyu burgers uit Maasland, op sesambroodjes
  • FLAMMKUCHEN uit de oven met ui en crème fraîche,keuze uit spek, zalm of gruyère/comté
  • CHARCUTERIE met de rode snijmachine gesneden gedroogde hammen en worsten met cornichons, tapenade, olijfolie en stokbrood
  • ET FROMAGE verschillende binnen –en buitenlandse kazen geraffineerd door Bourgondisch Lifestyle, notenbrood, appelstroop en gedroogd fruit
  • NOODLES uit de wok met oosterse groentencurry , bos-ui, verse koriander, knoflook garnalen, omeletreepjes of oosters gemarineerde kip
  • POMMES FRITES met zeezout, Bourgondische kruiden of cajunkruiden.
  • PULLED PORK low en slow gegaarde Livar varkensschouder geserveerd met pita, bbq saus en coleslaw
  • WAFELS EN CREPES vers bereid van het ijzer met slagroom en verschillende zoete toppings
  • BIG GREEN EGG bbq op houtskool (indien mogelijk vanwege rook), meerprijs € 5,00 per persoon
  • OESTERS meerprijs € 3,00 per persoon op grote bakken ijs verse oesters van het seizoen, in de zaal geopend met rode wijnvinaigrette, zwarte peper en citroen
  • CHOOSE YOUR STEAK van de grill, meerprijs € 8,50 per persoon maak uw keuze uit verschillende soorten Wagyu steak, waarna de kok deze voor u bereidt, geserveerd met salade, brood en kruidenboter