Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Blaricum

Een bbq cateraar Blaricum die service, kwaliteit én een grote keuze biedt? Kies voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij bedienen een grote regio in Zuid-Holland en Noord-Holland en komen ook in Blaricum om een geweldige bbq te verzorgen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor de organisatie van een barbecue of ander evenement. Wij verzorgen veel meer dan alleen de bbq zelf: ook de groendecoratie, de personele bezetting en de locatie kunnen wij voor u verzorgen. Als bbq cateraar bieden wij een totaalconcept, volledig afgestemd op uw eisen. Daarnaast bieden wij vele andere mogelijkheden en werken wij volgens unieke concepten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Concepten bbq cateraar Blaricum

Onze concepten zijn bijzonder veelzijdig. Zo zijn wij een bbq cateraar in Blaricum voor een straatevent, een familiefeest thuis, een groot zakelijk evenement of bieden wij speciale gerechten volgens traditie of afgestemd op biologische voeding.
Het Hollands concept bijvoorbeeld is afgestemd op regionale producten, biologisch én duurzaam maar wel tegen een lage prijs. Niet eenvoudig, maar Orange 5 Catering & Events verzorgt dit unieke concept als geen ander. Als cateraar bbq Blaricum en omgeving komen wij ook graag naar u toe om de locatie te bekijken en afspraken te maken. Desgewenst verzorgen wij een geschikte locatie voor u.

Service en kwaliteit in Blaricum

Wij durven wel te zeggen Orange 5 Catering & Events garant staat voor service & kwaliteit als bbq cateraar Blaricum en omgeving. Wij organiseren een unieke beleving, zowel op culinair gebied als wat de aankleding en het personeel betreft. Kijk eens op onze website om inspiratie op te doen en bel ons voor het maken van een afspraak of voor vrijblijvende informatie. Ook voor grote congressen, symposia bieden wij speciale concepten die de energie van de deelnemers vasthoudt en ondersteunt.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg