Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering bedrijf

Wij zijn Orange 5 catering, wij verzorgen culinaire arrangementen bij veel verschillende gelegenheden. Wilt u iets leuks ondernemen met uw bedrijf? Misschien zit u te denken aan een gezellig hapje eten of een borrel. Bent u daarvoor op zoek naar een cateraar die een catering in een bedrijf verzorgd? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Orange 5 catering heeft alles waar u naar op zoek bent.

Als Orange 5 catering de catering in een bedrijf verzorgd ziet dit er altijd optimaal verzorgd uit, ons personeel servicegericht en wij doen er alles aan om voor u en uw bedrijf een onvergetelijke dag te organiseren. Als u een cateraar wilt inhuren voor de catering voor uw bedrijf kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Ook kunt u uw suggesties kenbaar maken en wij zullen bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Voor een stijlvolle avond of uitgebreide borrel bent u bij Orange 5 catering aan het goede adres. Bij ons bent u welkom op de mooiste locaties. Eenmaal hier aangekomen hoeft u nergens meer naar om te kijken. Alles wordt optimaal geregeld en wij lopen graag een stap meer voor u. Voor een georganiseerde catering voor een bedrijf hebben wij verschillende concepten.

U heeft de keuze uit:

 • Het werkkostenregeling concept
 • Energizing concept
 • Hollands concept
 • Streetfood concept

Maar u kunt natuurlijk ook zelf met suggesties komen of aanpassingen, bij ons is er veel mogelijk. Als u een catering voor een bedrijf organiseert zal u versteld staan van onze lekkernijen en de verzorging van de catering. Bij Orange 5 cateraar krijgt u regionaal, biologisch en duurzaam voedsel en dat voor concurrerende prijzen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een catering voor een bedrijf? Neem dan contact op met Orange 5 catering via 06 - 21 57 38 71 of mail voor meer informatie naar info@orange5.nl

 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg