Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering service

Orange 5 catering is een cateringbedrijf die u voor verschillende gelegenheden kan inschakelen. Wij helpen u graag met onze verschillende catering services. Wij zijn u graag van dienst op diverse locaties in Den Haag en Utrecht maar ook bij u thuis of een door u geselecteerde locatie. Heeft u binnenkort een verjaardag of een gezellig feest? Wij staan graag klaar met onze gerechten, die geheel regionaal, biologisch en duurzaam zijn, bij u thuis of op locatie. Een feest of andere gelegenheid aan huis geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Orange 5 catering zorgt dat u een onvergetelijke dag heeft en u zich volledig op uw gasten kan richten. Geniet van onze catering services!

Bent u benieuwd wat onze catering services zijn? Orange 5 catering werkt met verschillende concepten waarbij elk concept een unieke eigenschap heeft. Hieronder volgt een opsomming van onze catering services:

 • Het werkkostenregeling concept
 • Energizing concept
 • Hollands concept
 • Streetfood concept
 • Cateraar voor particulieren
 • Cateraar met maatwerk

De reden waarom veel bedrijven en particulieren voor Orange 5 catering kiezen is omdat wij uitsluitend met biologische en ecologische producten werken. Orange 5 catering maakt alleen gebruik van eerlijke en lokale producten. Daarnaast bereidt en gebruikt Orange 5 catering enkel verse producten. Tevens hebben bedrijven bij ons de keuze om een partij te verzorgen op de mooiste locaties. Tot slot, biedt Orange 5 catering ultieme gastvrijheid. Elk personeelslid is professioneel, ziet er verzorgd uit en is servicegericht.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u zelf enkele suggesties waarvan u benieuwd bent of wij deze kunnen realiseren voor u? Of bent u al volledig geïnteresseerd in de catering services van Orange 5? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 -21 57 38 71 of mail naar info@ orange5.nl

 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg