Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom kiezen voor Orange5 Catering & Events?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Delft

Zoekt u naar een bbq cateraar Delft, betrouwbaar met een grote keuze uit mogelijkheden? Orange 5 Catering & Events vertaalt uw wensen naar een passend cateringconcept zodat uw bbq volledig voldoet aan uw eisen en wensen. Op onze website kunt u veel informatie vinden over alle mogelijkheden zoals catering voor een - walking diner - borrel - barbecue - familiefeest. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zorgen wij dat uw evenement volledig voldoet aan uw wensen. Wij zorgen en ontzorgen uw bbq in een grote regio waaronder in de plaatsen Delft, Voorburg, Zoetermeer en andere plaatsen in Zuid-Holland en in Noord-Holland. Bel ons gerust als u meer informatie wilt over bbq catering en bezoek vast onze pagina Inspiratie om ideeën op te doen.

Zakelijke bbq cateraar Delft

U wilt voor het personeel van uw bedrijf een bbq organiseren? Heeft u een zakelijke formele bijeenkomst, een congres of symposium waarbij u catering nodig heeft kies dan voor Orange 5 Catering & Events.
Naast het verzorgen van een kwalitatief hoogstaande culinaire beleving zorgen wij voor veel meer: * de locatie * het meubilair * de personele verzorging * groendecoratie. Wij denken met u mee, leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw barbecue, borrel of ander evenement een groot succes wordt. Bbq cateraar Delft nodig? Neem contact op met Orange 5 Catering & Events.

Onze concepten

Orange 5 Catering & Events werkt vanuit een aantal verschillende concepten: - WKR-concept - Energizing concept - Hollands concept - Streetfood concept - maatwerk Het WKR-concept houdt in dat wij als bbq cateraar de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Op een locatie naar keuze, of bij u op kantoor verzorgen wij de catering voor u. Het energizing concept ziet erop toe dat de deelnemers aan uw evenement zoveel mogelijk hun energie behouden en aanvullen. Bijzonder geschikt voor lange congressen en dergelijke. Meer weten over onze verschillende concepten en mogelijkheden? Bel voor meer informatie als u een uitstekende bbq cateraar Delft zoekt.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg