Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Den Haag

U bent op zoek naar een bbq cateraar Den Haag en zoekt op het internet naar bedrijven die u van dienst kunnen zijn. Hoe kiest u de juiste bbq cateraar? Kijk eens naar de mogelijkheden bij Orange 5 Catering & Events in Den Haag. Ons aanbod arrangementen is bijzonder uitgebreid en wij zijn beschikbaar voor allerlei evenementen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zijn een bbq cateraar, maar wij kunnen ook een groot symposium of een borrel van de zaak verzorgen. Orange 5 Catering & Events Den Haag werkt met aantrekkelijk concepten en stelt de klant centraal. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een bbq in Den Haag of voor informatie over andere evenementen. Ons werkterrein beslaat de provincie Zuid-Holland en de provincie Noord-Holland.

Streetfood, biologisch of barbecue

Wat u uw gasten in Den Haag ook wilt aanbieden, Orange 5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie van de catering voor uw evenement.
Wij denken met u mee en verzorgen naast het culinaire gedeelte nog tal van andere zaken: de personele bezetting, het zoeken en vinden van de meest geschikte locatie, de groendecoratie en de meubels. Of u uw gasten nu een uitgebreid diner op biologische basis wilt aanbieden, een budgetvriendelijke lunch wilt organiseren of een compleet straatfeest, wij hebben alles in huis wat u zoekt om uw evenement succesvol te maken. Onze concepten zijn afgestemd op de wensen van nu en zodanig gevarieerd dat wij u altijd kunnen voorzien van de beste producten.

Een bbq cateraar Den Haag met stijl

Orange 5 Catering & Events uit Den Haag doet er alles aan uw feest, vergadering of symposium tot een succes te maken. Na overleg bereiden wij een diner, lunch en heerlijke hapjes waarmee u uw gasten gegarandeerd een groot plezier doet. Als bbq cateraar Den Haag hebben wij veel ervaring en verstand van zaken. Op onze website kunt u veel informatie vinden en bel ons gerust voor meer informatie en advies.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg