Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegerich

 

BBQ cateraar 't Gooi

Woont of werkt u in ’t Gooi en zoekt u een uitstekende bbq cateraar? Wilt u zeker zijn van succes, voor een familie barbecue of een groter zakelijk evenement kies dan voor Orange 5 Catering & Events. Wij nemen u alles uit handen, geheel volgens de afspraken die wij met u maken. Naast een hoogstaande culinaire beleving mag u van ons veel meer verwachten. Wij verzorgen ook de locatie indien u dat wenst. Natuurlijk kan een bbq ook prima bij u thuis of op kantoor worden georganiseerd. Orange 5 Catering & Events verzorgt als bbq cateraar onder meer ook het benodigde meubilair, de groendecoratie en de personele bezetting. Op onze website kunt u veel informatie vinden en inspiratie opdoen. U kunt ons ook altijd bellen voor uitgebreide informatie over mogelijkheden en tarieven of voor het maken van een afspraak bij u op locatie in ’t Gooi.

Bbq cateraar ’t Gooi en andere evenementen

Naast onze activiteiten als bbq cateraar verzorgen wij ook andere evenementen in ’t Gooi. Denk aan een groot symposium, een borrel, een straatfeest of een familiebijeenkomst.
Orange 5 Catering & Events kan bij alle soorten evenementen de catering voor haar rekening nemen. Groot of klein, privé of zakelijk. Bij lange zakelijke bijeenkomsten is het belangrijk dat de deelnemers hun energielevel op peil kunnen houden. Onze gerechten en snacks zijn daar volledig op afgestemd. Wilt u een bbq cateraar die ook bijzondere gerechten, bijvoorbeeld biologische gerechten kan aanbieden dan bent u bij Orange 5 Catering & Events eveneens aan het juiste adres.

Service en kwaliteit

Orange 5 Catering & Events vindt uw wensen het belangrijkste en die vormen voor ons dan ook het uitgangspunt. Uw evenement moet een succes worden en de catering kan daar in grote mate aan bijdragen. Onze diensten strekken zich uit over een groot aantal plaatsen in Zuid-Holland en Noord-Holland waaronder ’t Gooi. Zoekt u een bbq cateraar ’t Gooi die service en kwaliteit biedt ga dan naar Orange 5 Catering & Events.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg