Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Voorburg

Woont of werkt u in Voorburg en wilt u een barbecue organiseren voor familie, vrienden of om zakelijke redenen? Kies voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij nemen u als cateraar Voorburg graag alles uit handen, geheel volgens de afspraken die wij met u maken. Naast een hoogstaande culinaire beleving mag u van ons nog veel meer verwachten: wij verzorgen ook de locatie indien u dat wenst, het benodigde meubilair en de groenvoorziening. Natuurlijk verzorgen wij ook graag een bbq bij u thuis of op kantoor. Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze arrangementen en alvast inspiratie opdoen. U kunt ons ook bellen voor uitgebreide informatie over mogelijkheden en tarieven of voor het maken van een afspraak bij u op locatie in Voorburg.

Bbq cateraar en andere evenementen in Voorburg

Naast onze activiteiten als bbq cateraar verzorgen wij ook andere bijeenkomsten in Voorburg, zowel zakelijk als particulier. Denk aan een symposium of vergadering, een bedrijfsborrel, een straatfeest of een familiefeest.
Orange 5 Catering & Events neemt bij alle soorten evenementen in Voorburg graag de catering voor haar rekening. Groot of klein, privé of zakelijk. Wilt u een bbq cateraar die ook bijzondere gerechten, bijvoorbeeld biologische gerechten kan aanbieden dan bent u bij Orange 5 Catering & Events eveneens aan het juiste adres. Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is vanzelfsprekend voor ons.

Bbq cateraar voor service en kwaliteit

Orange 5 Catering & Events stelt uw wensen centraal en bij ons bent u zeker van service en kwaliteit. Uw evenement moet een succes worden en de catering kan daar in grote mate aan bijdragen. Onze diensten strekken zich uit over een groot aantal plaatsen in Zuid-Holland en Noord-Holland waaronder Voorburg en omstreken. Zoekt u een bbq cateraar Voorburg die service en kwaliteit biedt ga dan naar Orange 5 Catering & Events.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg