Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Voorschoten

Een bbq cateraar in Voorschoten nodig die service, kwaliteit én een grote keuze uit arrangementen biedt? Kies voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij verzorgen de catering in een grote regio rond Den Haag en komen ook in Voorschoten en omgeving om een geweldige bbq te verzorgen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor de organisatie van een barbecue of ander evenement. Wij verzorgen veel meer dan alleen de gerechten voor de barbecue: ook de groendecoratie, de personele bezetting en de locatie kunnen wij voor u verzorgen. Als bbq cateraar Voorschoten en omgeving bieden wij een totaalconcept, volledig afgestemd op uw eisen. Daarnaast bieden wij vele andere mogelijkheden en werken wij volgens unieke concepten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Concepten bbq cateraar Voorschoten

Onze concepten zijn bijzonder veelzijdig. Zo zijn wij dé bbq cateraar in Voorschoten voor een familiefeest bij u thuis maar ook voor een groot zakelijk evenement zoals een symposium.
Wij bieden speciale gerechten volgens traditie of afgestemd op biologische voeding. Het Hollands concept bijvoorbeeld is afgestemd op regionale producten, biologisch én duurzaam maar wel tegen een lage prijs. Niet eenvoudig, maar Orange 5 Catering & Events verzorgt dit unieke concept als geen ander. Als cateraar bbq Voorschoten en omgeving komen wij ook graag naar u toe om de locatie te bekijken en afspraken te maken. Desgewenst verzorgen wij een geschikte locatie voor u. U kunt ook gebruik maken van onze eigen ruimte in Den Haag voor meetings.

Service en kwaliteit in Voorschoten

Orange 5 Catering & Events garant staat voor service & kwaliteit als bbq cateraar Voorschoten en omgeving. Wij organiseren graag een unieke en onvergetelijke belevenis, zowel op culinair gebied als wat de aankleding van de locatie en het personeel betreft. Kijk eens op onze website om inspiratie op te doen voor uw eigen evenement in Voorschoten.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg