Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Wassenaar

Wilt u in Wassenaar een cateraar inschakelen voor een barbecue of voor een ander evenement ga dan naar Orange 5 Catering & Events. Wij zijn gespecialiseerd in professionele catering en kunnen een barbecue organiseren maar ook bijvoorbeeld de catering voor een groot symposium verzorgen. Geheel volgens uw wensen. Wij werken volgens zogenaamde concepten en nemen u indien u dat wenst veel meer uit handen dan alleen het culinaire gedeelte. Als bbq cateraar Wassenaar zijn wij beschikbaar voor allerlei verschillende soorten evenementen zoals feesten, partijen en meetings. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Een bbq cateraar nodig voor een familiefeest? Goede catering voor een borrel op kantoor, een uitgebreid diner tijdens een vergadering of een bbq op straat? Neem contact op met Orange 5 Catering & Events in Den Haag.

Arrangementen en concepten bij Orange 5

Bij ons staan de wensen van de klant centraal en wij organiseren de catering van uw evenement dan ook in nauwe samenwerking met u. Wij nemen u graag het culinaire gedeelte uit handen maar kunnen ook een locatie, de groendecoratie en de personele bezetting verzorgen.
Indien u een locatie nodig heeft voor uw bbq of ander evenement dan kunnen wij u ook een geschikte locatie aanbieden in de regio Wassenaar. U kunt ook gebruik maken van onze eigen locatie in Den Haag. Kies uit onze arrangementen bestaande uit de catering voor onder meer borrels, diners en vergaderarrangementen. Het is ook mogelijk een arrangement op maat met ons overeen te komen. Wij komen naar Wassenaar om uw wensen te bespreken en de locatie te bekijken of bieden u een geschikte locatie aan. Wij werken volgens speciale concepten waaronder budgetvriendelijke concepten.

Meer over onze concepten in Wassenaar

Een heerlijke culinaire beleving voor een vriendelijke prijs? Wilt u alleen biologische producten aanbieden aan uw gasten of heeft u speciale wensen voor een bbq? Als bbq cateraar kunnen wij aan al uw wensen tegemoetkomen en er samen met u voor zorgen dat uw evenement een bijzondere gebeurtenis is. Ons streetfoodconcept is uitermate geschikt voor een geslaagde bbq in Wassenaar.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg