Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

BBQ Cateraar Zoetermeer

Zoekt u naar een bbq cateraar Zoetermeer, met een grote keuze uit mogelijkheden en een goede service? Orange 5 Catering & Events uit Den Haag vertaalt uw wensen naar een passend cateringconcept zodat uw bbq volledig voldoet aan uw wensen en u zeker bent van een succesvol evenement. Op onze website kunt u al veel informatie vinden over alle mogelijkheden zoals catering voor een barbecue, walking diner, borrel of voor een familiefeest. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij zorgen en ontzorgen uw bbq in een grote regio rond Den Haag waaronder in Zoetermeer en omgeving en in Noord-Holland. Bel ons gerust als u meer informatie wilt over bbq catering en bezoek een de pagina Inspiratie op onze website om ideeën op te doen.

Zakelijke bbq cateraar Zoetermeer

U organiseert een zakelijk evenement zoals een meeting, symposium of een borrel voor al uw vaste klanten. De catering kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Orange 5 Catering & Events. Wij komen bij u op locatie maar kunnen ook een locatie verzorgen die volledig past bij uw evenement.
Naast het verzorgen van een kwalitatief hoogstaande culinaire beleving zorgen wij voor veel meer: het benodigde meubilair zoals statafels, de personele bezetting en de groendecoratie zodat uw locatie er aantrekkelijk uit ziet en een formele juist informele uitstraling heeft. Wij denken graag met u mee, leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw barbecue, borrel of ander evenement een groot succes wordt. Bbq cateraar Zoetermeer nodig? Neem contact op met Orange 5 Catering & Events.

Onze concepten

Orange 5 Catering & Events werkt vanuit een aantal verschillende concepten: - WKR-concept - Energizing concept - Hollands concept - Streetfood concept - maatwerk Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze aantrekkelijke arrangementen en concepten of als u vragen heeft over catering op maat in Zoetermeer. Als bbq cateraar Zoetermeer zijn wij u graag van dienst.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg