Bedrijfscatering Den Haag

Orange5 Catering & Events is uw cateringpartner voor de organisatie van een geweldig evenement in de regio Den Haag en omgeving. Orange5 heeft een aantal unieke cateringconcepten ontwikkeld voor de invulling van bedrijfscatering.Of het nou gaat om een zakelijke, formele bijeenkomst zoals een symposium of congres, of een informele bijeenkomst zoals een borrel of een walking diner, Orange5 Catering & Events ondersteunt u bij alle facetten die verband houden met de organisatie van uw evenement.

Uw cateringwensen staan centraal

Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal. Wij doen meer dan alleen het verzorgen van het eten. Zo verzorgen wij indien u zulks wenst, ook de groendecoratie, het meubilair, de personele bezetting en tal van andere zaken waardoor u in staat bent zich volledig te concentreren op de inhoud van de zakelijke bijeenkomst. Orange5 Catering & Events is gespecialiseerd in catering concepten op basis van biologische producten.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Biologische en ecologische verantwoorde producten

Orange5 Catering & Events staat garant voor vertrouwen, kwaliteit, creativiteit en voor het gebruik van biologisch en ecologisch verantwoorde producten t.b.v. uw bedrijfscatering in Den Haag. Bij de productie van biologisch voedsel wordt namelijk zoveel mogelijk rekening gehouden met het dierenwelzijn en met het milieu. Mestoverschot wordt zoveel mogelijk voorkomen en dieren krijgen meer ruimte dan het geval is in de gangbare veeteelt en landbouw. In verschillende voorschriften is vastgelegd wat precies wordt verstaan onder biologisch voedsel en biologische producten zijn herkenbaar aan de keurmerken zoals ECO en Europees biologisch.

De kenmerken van een biologische veeteelt en landbouw zijn onder meer het feit dat de veehouders biologisch voer geven aan de dieren. Dieren krijgen over het algemeen minder vaak antibiotica toegediend en zoals gezegd hebben zij de beschikking over meer leefruimte. Gewassen worden uitsluitend geteeld op grond en bijvoorbeeld niet op water of op een kunstmatige ondergrond en het aantal dieren dat wordt gehouden is in evenwicht met het grondoppervlak. De vrijkomende mest moet kunnen worden gebruikt op eigen land of op land van boeren in de omgeving zodat geen mestoverschot ontstaat. Op deze manier wordt een natuurlijke kringloop in stand gehouden.

Bedrijven werken ook vaak samen om een kringloop te vormen. Zo gaat de mest afkomstig van een veebedrijf naar een akkerbouwbedrijf in de omgeving en levert het akkerbouwbedrijf op haar beurt bijvoorbeeld stro aan het veebedrijf. Dit alles komt het milieu ten goede.

Unieke bedrijfscatering-concepten van Orange5 Catering & Events

Bij Orange5 Catering & Events heeft u voor uw bedrijfscatering in Den Haag en omgeving de keuze uit

 • WKR concept;
 • Energizing concept;
 • Hollands concept;
 • Streetfood concept.
 • Naast deze concepten, die speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfsbijeenkomsten, kunt u ook kiezen voor maatwerk en is er een mogelijkheid voor particulieren om gebruik te maken van onze service.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR bedrijfscatering concept

  Het WKR concert is speciaal ontwikkeld om de cateringkosten zo laag mogelijk te houden. Voor uw bedrijfscatering in Den Haag en andere steden in de regio Zuid-Holland is dit een heel geschikt concept als u het gebruik van biologische producten ook de prijs en belangrijke factor vindt bij de organisatie van uw evenement. U vindt op onze website voorbeelden van de invulling van het WKR bedrijfscatering-concept.

  Energizing bedrijfscatering concept

  Het Energizing concept is speciaal ontwikkeld voor de lange en intensieve dagen die worden gemaakt tijdens een congres en tijdens symposia. Tijdens dergelijke bijeenkomsten wordt er veel gevraagd van de deelnemers. Zij moeten veel informatie verwerken en daarbij voortdurend scherp blijven. Orange5 Catering & Events heeft het Energizing concept ontwikkeld om deelnemers van dergelijke langdurige evenementen scherp te houden door vrijwel uitsluitend producten met langzame koolhydraten aan te bieden. De suikerspiegel blijft op deze manier op een constant niveau.

  Ook voor het Energizing concept vindt u op onze website van Orange5 Catering & Events voorbeelden van de invulling van dit concept. Zo bieden wij bijvoorbeeld naast ecologische koffie en thee ook landgoedsappen en huisgemaakte zoetigheden waarbij wij in de pauze ook een speciale energie gevende lolly kunnen presenteren.

  Hollands bedrijfscatering concept

  Het Hollands concept is gebaseerd op biologisch en duurzaam voedsel, maar ook op regionale producten en dit tegen een lage prijs. Een uiterst moeilijke combinatie, maar Orange5 Catering & Events heeft in samenwerking met lokale ondernemers kans gezien en typisch Hollands catering concept te bedenken. De invulling van het Hollands concept kan bestaan uit het serveren van ecologische wijnen en lokaal bier, landgoedsappen en water en na afloop het serveren van biologische koffie en thee. Denk aan salades met Stellendamse garnalen, gebakken zeewolf filet, appels uit de regio, hoeve mayonaise en langzaam gegaarde sukade met schorseneren.

  Streetfood bedrijfscatering concept & overig

  Het Streetfood concept is geschikt voor buffetten en draagt bij aan een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Naast onze aantrekkelijke catering concepten en catering op maat bieden wij rond de feestdagen Kerst en Pasen ook aantrekkelijke mogelijkheden waarbij de catering volledig is afgestemd op de betreffende feestelijke periode.

  Locaties bedrijfscatering

  Den Haag en omgeving kent uiteraard verschillende schitterende locaties voor bedrijfsevenementen. Orange5 Catering werkt nauw samen met diverse locaties waarbij wij al diverse cateringopdrachten hebben opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan De Grote Kerk, De Koninklijke Schouwburg of het Vredespaleis in Den Haag. Raadpleeg onze locatie-pagina voor een overzicht van meer locaties in Den Haag.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

  Bent u op zoek naar een geschikte cateraar ten behoeve van bedrijfscatering Den Haag en omgeving, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.