Biologische catering Den Haag

Orange5 Catering & Events is een veelzijdige cateringpartner voor het realiseren van diverse evenementen in de regio Den Haag en omgeving. Zoekt u een biologische catering in Den Haag voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of een gezellige informele borrel? Dan is Orange5 Catering & Events de geschikte partner voor u. Wij verzorgen alle onderdelen van de catering, denk hierbij aan de aankleding van uw event in het gewenste thema. Ook hebben wij een aantal luxueuze locaties beschikbaar vanwege een nauwe samenwerking met betreffende partners.

Uw tevredenheid is onze kracht

Heeft u specifieke wensen voor uw event? Bij Orange5 Catering en Events staan uw wensen centraal. Wanneer u graag een biologische catering in Den Haag wilt organiseren, kunt u de catering naar uw wensen inrichten. Wij zijn meer dan een leverancier van het eten. Wij helpen u graag met het organiseren van het totale event. Wanneer u dit wenst kan Orange5 Catering en Events de volgende aspecten voor u realiseren:

 • De (Groen)decoratie
 • Het meubilair
 • Personele bezetting
 • (Eventueel) een locatie
 • Biologische catering concepten
 • Eventmanagement Den Haag

  ''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

  Catering middels biologische producten

  Bij Orange5 Catering & Events kunt u vertrouwen op kwalitatieve biologische producten. Wij werken uitsluitend met biologische en ecologische producten als biologische catering in Den Haag. Wij maken dan ook creatieve en heerlijke gerechten met onze duurzame producten. Orange5 Catering & Events hecht veel waarde aan het milieu evenals het welzijn van dieren. Een voorbeeld hiervan is dat er bij onze productie van de producten, zoveel mogelijk mestoverschot wordt voorkomen. De dieren hebben de ruimte in tegenstelling tot de veeteelt en landbouw. Een product is pas biologisch als er een keurmerk zoals de ECO en het Europees biologisch kenmerk aanwezig is.

  Bij biologische veeteelt wordt het vee gevoerd met biologisch voer, wordt er minder snel antibiotica toegediend en hebben de dieren meer ruimte om te leven. Het aantal dieren is dan ook evenwichtig met de oppervlakte van leefruimte. Als het gaat om landbouw, worden de gewassen enkel op de grond geteeld en niet op water of kunstmatig grond. De mest die vrijkomt moet gebruikt worden voor eigen landbouw of bij de mede-boeren in de omgeving. Dit is belangrijk omdat er op deze manier geen mestoverschot gecreëerd wordt en is er een natuurlijk proces aanwezig die herhaald wordt. Om dit proces te bewerkstelligen wordt er vaak samengewerkt met meerdere bedrijven. Zo wordt bijvoorbeeld de mest, afkomstig uit een veebedrijf, geleverd aan een akkerbouwbedrijf. Het akkerbouwbedrijf levert dan bijvoorbeeld stro aan het veebedrijf. Deze werkwijze is positief voor het milieu en is een duurzame manier van samenwerken.

  De biologische catering concepten

  Orange 5 Catering & Events heeft verschillende concepten waar u een keuze uit kunt maken. Uiteraard zijn alle concepten biologisch verantwoord. De concepten zijn als volgt en worden nader toegelicht:

 • WKR-concept
 • Energizing concept
 • Hollands concept
 • Streetfood concept
 • Uiteraard kunt u bij Orange5 Catering & Events ook voor maatwerk terecht.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR-concept

  Het WKR-concept is speciaal ontwikkeld om de kosten van de catering te minimaliseren. Juist wanneer u kiest voor een biologische catering in Den haag is dit concept voordelig. Orange5 Catering & Events komen langs bij u op kantoor of bij een eigen gekozen locatie. Op onze website vindt u verschillende voorbeelden van het WKR-concept en de invulling hiervan.

  Energizing concept

  Dit concept is speciaal ontwikkeld voor intensieve dagen. Denk hier bijvoorbeeld aan een congres of symposium. Soortgelijke bijeenkomsten vragen veel energie van de deelnemende personen vanwege veel informatie en focus. Het energizing concept bevat gerechten met langzame koolhydraten. Op deze manier wordt de suikerspiegel in balans gehouden en ervaren de deelnemers een hoger concentratievermogen. Bekijk de voorbeelden van het energizing concept op de website van Orange5 Catering & Events. Uiteraard zijn deze gerechten evenals dranken biologisch.

  Hollands concept

  Het Hollands concept is bevat uiteraard biologisch en duurzaam voedsel maar is tevens gericht op regionale producten die ook nog eens laag zijn in de kosten. Dit concept was lastig samen te stellen vanwege de combinatie, maar als biologische catering in Den Haag zijn wij erin geslaagd om een typisch Hollands concept te realiseren. Wilt u een voorbeeld menu zien van het Hollands concept? Lees dan verder over het Hollands concept op de website.

  Streetfood concept

  Dit concept is ideaal wanneer netwerken centraal staat tijdens uw event. Het streetfood concept bevat biologische en ecologische producten, die gepresenteerd worden in verschillende kraampjes. De verschillende kraampjes dienen tevens voor de vermindering van wachttijden, in tegenstelling met één aanwezige buffettafel. Tijdens dit concept hebben uw gasten zelf de regie in handen en genieten uw gasten van live cooking, wat zeker te achterhalen is in de smaak en kwaliteit van het voedsel.

  De locaties van biologische catering in Den Haag

  Uiteraard bent u vrij in de keuze betreft de locatie van uw event. Echter kent Den Haag diverse locaties die uitermate geschikt zijn voor een event. Orange5 Catering en Events werkt samen met een ruim aantal locaties zoals De Grote Kerk in Den Haag of het Vredespaleis in Den Haag. Bent u benieuwd met welke locaties wij nog meer samenwerken? Bekijk dan de locaties op onze website.

  Neem contact op met Orange5 Catering & Events

  Heeft u interesse in ons als uw biologische catering in Den Haag? Wij informeren u graag en bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Uw wensen staan centraal bij Orange5 Catering en Events. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons via onderstaand contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06 - 21 57 38 71