Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Blaricum

In Blaricum of omgeving een evenement organiseren? Wilt u een goede cateraar inschakelen kies dan voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij komen graag naar Blaricum om er samen met u voor te zorgen dat uw evenement een succes wordt, op alle gebieden. Wij bieden namelijk niet alleen een geweldige catering, maar ook allerlei extra diensten die ervoor zorgen dat u en uw gasten kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Kies uit arrangementen en concepten of kies voor catering op maat. Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze werkwijze, de beschikbare locaties, de arrangementen en concepten en onze visie. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Wij komen ook graag naar Blaricum om uw wensen door te spreken en uw vragen te beantwoorden.

Orange 5 Catering doet meer

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken.
Er rijzen allerlei vragen zoals hoeveel tafels of statafels heb ik nodig, welke gerechten kies ik en welke dranken passen daarbij. Ook zaken als de locatie, de aankleding van de locatie, het parkeren en de personele bezetting zijn belangrijke onderdelen bij de organisatie van een evenement in Blaricum. Orange 5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie en heeft de antwoorden op al uw vragen. In Den Haag beschikken wij over tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijk locatie: van kerk tot Schouwburg of synagoge. Uiteraard verzorgen wij ook de catering op locatie in Blaricum.

Arrangementen en catering op maat

Kies uit bijvoorbeeld vergaderarrangementen voor 1 of 2 dagdelen, een luncharrangement en dinerarrangementen. Wilt u uw feest in Blaricum helemaal op maat laten samenstellen dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Wij maken gebruik van duurzame producten op biologische en ecologische basis. Neem contact met ons op voor uitgebreide en vrijblijvende informatie.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg