Broodjeslunch Den Haag

U bent op zoek naar een geschikt bedrijf dat uw zakelijk broodjeslunch in Den Haag en omstreken kan verzorgen.

Orange5 Catering & Events verzorgt graag uw broodjeslunch in Den Haag en andere plaatsen in de provincie Zuid-Holland voor elk evenement. Een ervaren cateraar hoort daar zeker bij!

Over Orange5 Catering & Events

Orange5 Catering & Events werkt met biologische producten en met unieke concepten zodat u geheel naar wens de broodjeslunch naar uw eigen smaak kunt inrichten. Wij verzorgen graag de broodjeslunch in den haag bij u op locatie maar kunnen ook voor aantrekkelijk locaties zorgen in de regio. U heeft de mogelijkheid van een broodjeslunch voor een klein gezelschap maar ook voor grote gezelschappen zoals tijdens een congres of ander groot evenement.
Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

De concepten van Orange5 Catering & Events

Bij Orange5 kunt u kiezen uit verschillende concepten voor de samenstelling van een broodjeslunch of ander evenement, zoals een diner, feestelijke bijeenkomst of ander evenement. Het is uiteraard ook mogelijk om een broodjeslunch geheel op maat te laten samenstellen waarbij uw wensen volledig centraal staan. De concepten waarmee wij werken zijn:

 • Het WKR concept;
 • Het energizing concept;
 • Het Hollands recept;
 • Het Street Food concept.
 • Voor alle concepten geldt dat wij gebruik maken van hoogwaardige producten afgestemd op milieubewuste keuzes op basis van biologisch verantwoord voedsel.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  Het WKR concept van Orange5

  Het WKR concept is speciaal ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wij verzorgen bij u op kantoor of andere locatie naar keuze een compleet arrangement waaronder bijvoorbeeld ook een broodjeslunch. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld ontvangst van uw gasten met ecologische koffie en/of thee. De broodjes die horen bij de broodjeslunch WKR concept bestaan uit biologische broodjes van lekker brood zoals notenbroodjes, meergranenbroodjes en pompoenbroodjes met verschillende soorten beleg. Denk hierbij aan bijzondere en heerlijke belegsoorten zoals gegrilde courgette, pompoen, geitenkaas en abrikozencompote of een broodje belegd met een kruidenomelet van hoeve met knapperige sla en bieslook mayonaise. En als u dat wilt dan kan de broodjeslunch bestaan uit zowel warme als koude gerechten.

  Het energizing concept

  Het energizing concept van Orange5 Catering & Events is speciaal ontwikkeld voor grote evenementen zoals symposia en congressen. Tijdens dergelijke evenementen, die vaak een langere tijd duren (soms wel meerdere dagen) is het binnen krijgen van het juiste voedsel belangrijk om scherp en fit te blijven zodat alle informatie kan worden verwerkt. Wij bieden dan ook een uitgebreide broodjeslunch in den haag en omstreken aan, speciaal ontwikkeld voor dit soort gelegenheden en samengebracht in dit concept. Tijdens deze lunch kunt u genieten van een brownie met noten en gedroogd fruit, belegde notenbroodjes, meergranenbroodjes en pompoenbroodjes met een grote keuze uit verschillende belegsoorten. Ook bij het energizing concept is het mogelijk een broodjeslunch met zowel warme als koude gerechten te serveren.

  Het Hollands concert en streetfood concept

  Het Hollands concept van Orange5 Catering & Events is gebaseerd op regionale en biologische producten echter dit wel tegen een lage prijs. Een lastige combinatie maar Orange5 heeft in samenwerking met lokale ondernemers een typisch Hollands concept bedacht voor uw broodjeslunch in Den Haag en omstreken of ander evenement. Het Streetfood concept bestaat eveneens uit voedsel op basis van biologische producten. Bij het Streetfood concept is sprake van diverse uitgiftepunten zodat uw gasten tijdens de broodjeslunch rond kunnen lopen en met elkaar in contact kunnen komen. Het Streetfood concept is dan ook bij uitstek geschikt voor een broodjeslunch waarbij netwerken centraal staat.

  Meer over biologische producten

  In verband met de klimaatproblemen in de wereld en andere mondiale problematiek wordt steeds vaker gebruik gemaakt van biologisch voedsel. Bij de productie van biologisch voedsel wordt immers zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en ook met het welzijn van de dieren. Kenmerken van biologisch geproduceerd voedsel is dat dieren over het algemeen minder vaak antibiotica krijgen toegediend en beschikken over meer en betere leefruimte. Een ander belangrijk onderdeel van biologisch produceren is het hanteren van mestoverschot. Vaak wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke kringloop waarbij het ene bedrijf mest levert aan het andere bedrijf dat op haar beurt vervolgens bijvoorbeeld stro levert aan het bedrijf dat mest produceert. Orange5 Catering vindt het milieu belangrijk en dit komt tot uitdrukking in onze aantrekkelijke concepten voor uw evenement zoals een broodjeslunch in den haag en omgeving.

  Locaties broodjeslunch den haag

  Orange5 Catering & Events komt graag bij u op kantoor om de broodjeslunch te verzorgen. Wij kunnen ook -in overleg met u- voor een geschikte locatie zorgen waarbij u de keuze heeft uit verschillende aantrekkelijke alternatieven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Paleiskerk in Den Haag: een bij uitstek geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst in een representatieve ambiance. Een andere mogelijkheid is de grote kerk in Den Haag, het Vredespaleis of een synagoge. Kijk voor deze en andere mogelijkheden voor de keuze van een locatie op onze website of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en overleg. Kijk ook eens naar locaties zoals de Fokker terminal, het meeting lab of de Koninklijke Schouwburg voor een broodjeslunch in den haag. Ook zijn er locaties in de regio beschikbaar: Hangaar 2 in Katwijk bijvoorbeeld.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

  Orange5 verzorgt naast een broodjeslunch in den haag en omstreken ook catering aan voor andere evenementen, zowel zakelijk als voor particulieren. Denk aan het vieren van uw trouwdag, een spetterend feest of een herdenkingsbijeenkomst. Naast gerechten en dranken verzorgen wij desgewenst ook de personele bezetting, de groenvoorziening en andere zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement. Wij kunnen u alles uit handen nemen!