m
m
Image Alt
Orange5

Caroline Scholtz

Caroline Scholtz vertelt haar verhaal. Als Event Manager van HiiL Innovating Justice legt ze uit waarom ze graag met Orange5 samenwerkt. Met Orange5 weet ik dat alles dik in orde komt.

Walking diner

Voordat we verhuisden naar een groter pand, hielden we veel van onze bijeenkomsten bij Orange5 aan het Buitenhof. Of het nu ons jaarlijkse forum was voor 120 personen of een belangrijke vergadering met een walking dinner, het was altijd boven verwachting. Ik zou niet eens kunnen bedenken wat er bij die bijeenkomsten beter kon. Daarom wilde ik ook in ons nieuwe pand met eigen vergaderruimtes toch met Orange5 blijven samenwerken.

Snel, goed en gastvrij

Voor de opening van die nieuwe locatie, een opvallend wit pand midden tussen de ministeries, heb ik meteen Orange5 in de arm genomen. Samen hebben we bedacht hoe we dat officiële moment met minister Opstelten en allerlei belangrijke gasten zo goed mogelijk konden vormgeven. Dat deed Orange5 weer zoals ik ze ken: snel, goed, gastvrij en betrouwbaar. Van onze gasten die dag kreeg ik, net als destijds bij de bijeenkomsten op het Buitenhof, alleen maar complimenten.

Sleutel van het pand

Sindsdien is Orange5 onze vaste cateraar. Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Orange5 blijft ons verrassen

Orange5 weet goed wat onze gasten nodig hebben tijdens onze interactieve forumbijeenkomsten of als ze een week in ons lab werken aan innovaties. Ook wat Orange5 serveert, blijft me verrassen. Alles is een lust voor het oog en valt bij iedereen in de smaak. Vandaar dat ik nu alweer met ze bespreek hoe we onze forumbijeenkomst van dit jaar samen gaan aanpakken.

Orange5 weet goed wat onze gasten nodig hebben