Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Blaricum

U bent op zoek naar een cateraar Blaricum en vindt op het internet tal van mogelijkheden. Het is lastig een keuze te maken, maar als u Orange 5 Catering & Events kent, is de keus snel gemaakt. Wij hebben een groot aantal arrangementen voor elke gelegenheid, bieden catering op maat en werken volgens aantrekkelijke concepten. Een feest bij u thuis, catering voor zakelijke meetings, het regelen van de meest geschikte locatie, alles kunt u overlaten aan Orange 5. Wij komen in een grote regio vanuit onze vestigingsplaat Den Haag en ook Blaricum behoort tot ons werkgebied. Neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden of kijk eens uitgebreid rond op onze aantrekkelijke website. U krijgt niet alleen veel informatie maar doet ook veel inspiratie op voor uw eigen evenement in Blaricum.

Concepten van Orange 5

Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is voor ons vanzelfsprekend. Kies uit aantrekkelijke concepten: - WKR-concept - Energizing concept - Hollands concept - Streetfood concept - maatwerk
Het WKR concept is speciaal ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wij verzorgen op locatie of bij u op kantoor in Blaricum een compleet arrangement. Zeer geschikt voor een congres of andere meeting op eigen terrein. Speciaal voor lange dagen zoals tijdens symposia is het energizing concept ontwikkeld. Uw gasten blijven scherp omdat de gerechten vrijwel alleen bestaan uit producten met langzame koolhydraten. De suikerspiegel blijft dan ook op een constant niveau. Wilt u meer weten over de verschillende concepten dan kunt u contact met ons opnemen. Op onze website ziet u voorbeelden van de invulling van de arrangementen. Alle concepten en arrangementen zijn beschikbaar in Blaricum en omgeving.

Service en kwaliteit

Orange 5 staat garant voor service en kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat de catering van uw evenement een groot succes zal zijn. Wij verzorgen alles om de catering heen: locatiekeuze, wijnkeuze, aankleding van de locatie en de personele bezetting. Cateraar Blaricum nodig? Kies voor Orange 5.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg