m
m
Image Alt
Cateraar Blaricum

Cateraar Blaricum

U bent op zoek naar een cateraar Blaricum en vindt op het internet tal van mogelijkheden. Het is lastig een keuze te maken, maar als u Orange 5 Catering & Events kent, is de keus snel gemaakt. Wij hebben een groot aantal arrangementen voor elke gelegenheid, bieden catering op maat en werken volgens aantrekkelijke concepten. Een feest bij u thuis, catering voor zakelijke meetings, het regelen van de meest geschikte locatie, alles kunt u overlaten aan Orange 5. Wij komen in een grote regio vanuit onze vestigingsplaat Den Haag en ook Blaricum behoort tot ons werkgebied. Neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden of kijk eens uitgebreid rond op onze aantrekkelijke website. U krijgt niet alleen veel informatie maar doet ook veel inspiratie op voor uw eigen evenement in Blaricum.

Concepten van Orange 5

Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is voor ons vanzelfsprekend. Kies uit aantrekkelijke concepten: – WKR-concept – Energizing concept – Hollands concept – Streetfood concept – maatwerk

Het WKR concept is speciaal ontwikkeld om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wij verzorgen op locatie of bij u op kantoor in Blaricum een compleet arrangement. Zeer geschikt voor een congres of andere meeting op eigen terrein. Speciaal voor lange dagen zoals tijdens symposia is het energizing concept ontwikkeld. Uw gasten blijven scherp omdat de gerechten vrijwel alleen bestaan uit producten met langzame koolhydraten. De suikerspiegel blijft dan ook op een constant niveau. Wilt u meer weten over de verschillende concepten dan kunt u contact met ons opnemen. Op onze website ziet u voorbeelden van de invulling van de arrangementen. Alle concepten en arrangementen zijn beschikbaar in Blaricum en omgeving.

Service en kwaliteit

Orange 5 staat garant voor service en kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat de catering van uw evenement een groot succes zal zijn. Wij verzorgen alles om de catering heen: locatiekeuze, wijnkeuze, aankleding van de locatie en de personele bezetting. Cateraar Blaricum nodig? Kies voor Orange 5.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch