Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering aan huis

Orange 5 catering is een bedrijf die u voor vele partijen kan inschakelen. Wij zijn u graag van dienst op locaties maar ook bij u thuis. Heeft u binnenkort een uitgebreide borrel of een gezellig feest? Wij staan graag met onze lekkernijen, die geheel regionaal, biologisch en duurzaam zijn, voor u klaar bij u thuis. Een feest of andere gelegenheid aan huis geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Orange 5 catering zorgt dat u een onvergetelijke dag heeft en u zich volledig op uw gasten kan richten.

Orange 5 catering werkt met verschillende concepten waarbij elk concept een unieke eigenschap heeft. Hieronder volgt een opsomming van onze concepten waaronder catering aan huis.

Het werkkostenregeling concept;
Energizing concept;
Hollands concept;
• Streetfood concept;
Cateraar voor particulieren;
Cateraar met maatwerk;
Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden binnen de diensten van Orange 5 catering. U kunt gebruik maken van onze diensten op verschillende locaties maar ook voor gelegenheden als bruiloften, bedrijfsfeest, verjaardagen, jubileum en borrels en uiteraard als u een speciale gelegenheid heeft waar u Orange 5 catering voor wilt inhuren, kunt u altijd contact met ons opnemen.

De reden waarom veel bedrijven en particulieren voor ons bedrijf kiezen is omdat Orange 5 catering uitsluitend met biologische en ecologische producten werkt. Orange 5 catering maakt alleen gebruik van eerlijke en lokale producten. Daarnaast bereidt en gebruikt Orange 5 catering enkel verse producten. Tevens hebben bedrijven bij ons de keuze om een partij te verzorgen op de mooiste locaties. Tot slot, biedt Orange 5 catering ultieme gastvrijheid. Elk personeelslid is professioneel, ziet er verzorgd uit en is servicegericht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en of wij aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen? Neem dan contact op met Orange 5 catering via 06 -21 57 38 71 of stuur ons een mail naar info@orange5.nl
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg