Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering op locatie

Bent u op zoek naar catering op locatie? Orange 5 catering verzorgt verschillende arrangementen! Heeft u binnenkort een cateraar nodig voor een bepaalde gelegenheid op locatie? Dan kunt u Orange 5 catering inschakelen voor verschillende arrangementen en het belangrijkste: heerlijk eten! Wij hanteren verschillende concepten waarbij er voor iedere gelegenheid iets toepasselijk is. De mogelijkheden bij Orange 5 catering zijn erg ruim. Orange 5 catering biedt haar diensten aan op locatie en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gaat u binnenkort trouwen en bent u druk bezig om uw grote dag te plannen? Orange 5 catering verzorgt arrangementen op locatie, dus ook op uw bruiloft! Op uw bruiloft staan jullie beiden in de belangstelling en het is geheel jullie speciale dag. Het mooiste is als u nergens omkijken naar heeft. Orange 5 catering op locatie is hier een goed voorbeeld van.
Als het tijd is om te dineren met uw familie en vrienden staan wij voor u klaar! Wij garanderen dat u geen omkijken heeft naar het diner en bovendien geniet iedereen van heerlijke maaltijden. Orange 5 catering heeft eigen vervoersmiddelen en levert uitsluitend duurzaam en biologisch voedsel gecombineerd in verschillende concepten. Er is genoeg keuze bij Orange 5 catering.

Regionaal, biologisch en duurzaam voedsel is het concept van Orange 5 catering en dat alles tegen een scherpe prijs. Dit is een lastige combinatie maar Orange 5 catering heeft deze combinatie eigen gemaakt. Wij bieden u een culinaire arrangement van hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn wij volledig transparant naar u toe zoals over de inkopen van de producten. Wij willen dat u geniet van uw partij zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum zonder onverwachte gebeurtenissen. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Orange 5 catering op locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 -21 57 38 71 of mail naar info@orange5.nl
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg