Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Delft

Orange 5 Catering & Events is een cateringbedrijf dat werkt in een grote regio. Wij kunnen een groot aantal diensten aanbieden, speciale arrangementen en werken volgens concepten. Een borrel in Delft, of een meeting, een familiefeest, een barbecue, bij ons is alles mogelijk. Samen met u kijken we wat het beste bij u past. Ook voor grote symposia of andere zakelijke bijeenkomsten. Orange 5 kan de meest geschikte locatie voor u zoeken of u maakt gebruik van een van onze locaties in Den Haag. Wij kunnen als cateraar Delft en omgeving ook bij u op locatie de catering verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of kijk eens rond op onze inspirerende website.

Locaties Den Haag

U vindt in Den Haag verschillende aantrekkelijke en bijzondere locaties voor het organiseren van grotere evenementen. Midden in het oude centrum van Den Haag de Grote Kerk: geschikt voor 50 tot 1650 personen.
Denk aan de organisatie van beurzen of recepties of een symposium. Andere mogelijkheden zijn onder meer de Koninklijke Schouwburg, het Louwman Museum of een synagoge. Ook in Delft kunnen wij de catering van een evenement verzorgen. Als cateraar Delft en omstreken bieden wij verschillende arrangementen en concepten aan.

Arrangementen en concepten Orange 5

Zoekt u een cateraar Delft met aantrekkelijke arrangementen? Orange 5 biedt vergaderarrangementen, lunchbuffetten, borrels en diners. Onze concepten zijn eveneens zeer divers. Een streetfood concept, een budgetvriendelijk concept, gebaseerd op biologische producten. Particulieren die iets te vieren hebben kunnen veel zorgen aan ons overdragen: het aantal zitjes of statafels, de menukaart, de servieskeuze, muziekkeuze of wijnkeuze. In overleg met u organiseren we het perfecte feest, helemaal afgestemd op uw wensen. Cateraar Delft nodig? Kies voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg