m
m
Image Alt
Cateraar Delft

Cateraar Delft

Orange 5 Catering & Events is een cateringbedrijf dat werkt in een grote regio. Wij kunnen een groot aantal diensten aanbieden, speciale arrangementen en werken volgens concepten. Een borrel in Delft, of een meeting, een familiefeest, een barbecue, bij ons is alles mogelijk. Samen met u kijken we wat het beste bij u past. Ook voor grote symposia of andere zakelijke bijeenkomsten. Orange 5 kan de meest geschikte locatie voor u zoeken of u maakt gebruik van een van onze locaties in Den Haag. Wij kunnen als cateraar Delft en omgeving ook bij u op locatie de catering verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of kijk eens rond op onze inspirerende website.

Locaties Den Haag

U vindt in Den Haag verschillende aantrekkelijke en bijzondere locaties voor het organiseren van grotere evenementen. Midden in het oude centrum van Den Haag de Grote Kerk: geschikt voor 50 tot 1650 personen.

Denk aan de organisatie van beurzen of recepties of een symposium. Andere mogelijkheden zijn onder meer de Koninklijke Schouwburg, het Louwman Museum of een synagoge. Ook in Delft kunnen wij de catering van een evenement verzorgen. Als cateraar Delft en omstreken bieden wij verschillende arrangementen en concepten aan.

Arrangementen en concepten Orange 5

Zoekt u een cateraar Delft met aantrekkelijke arrangementen? Orange 5 biedt vergaderarrangementen, lunchbuffetten, borrels en diners. Onze concepten zijn eveneens zeer divers. Een streetfood concept, een budgetvriendelijk concept, gebaseerd op biologische producten. Particulieren die iets te vieren hebben kunnen veel zorgen aan ons overdragen: het aantal zitjes of statafels, de menukaart, de servieskeuze, muziekkeuze of wijnkeuze. In overleg met u organiseren we het perfecte feest, helemaal afgestemd op uw wensen. Cateraar Delft nodig? Kies voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch