Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Den Haag

U zoekt naar een cateraar Den Haag die u alles uit handen kan nemen voor wat betreft de catering van uw evenement? Kies voor Orange 5 Catering & Events. Onze diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar en vanuit onze vestiging in Den Haag kunnen wij veel voor u betekenen. Naast een culinaire beleving bieden wij u onder meer * hulp bij het uitzoeken van de meest geschikte locatie * aankleding van de locatie * meubilair, bestek * personele bezetting * keuze van de gerechten en de dranken Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement geslaagd en onvergetelijk wordt. Bel ons op voor vrijblijvende informatie. Wij komen graag naar u toe in Den Haag om uw wensen te bespreken. Wij werken niet alleen in Den Haag maar in de gehele provincie Zuid-Holland en de provincie Noord-Holland.

Cateraar Den Haag met grote keuze arrangementen

U kunt bij Orange 5 Catering en Events uw evenement volledig op maat afnemen maar ook kiezen uit een groot aantal verschillende complete arrangementen.
Kies bijvoorbeeld uit het vergaderarrangement, arrangementen voor diners of voor lunches. Als cateraar Den Haag verzorgen wij uw barbecue, uw netwerkborrel maar ook grote symposia en congressen. Wij zorgen er steeds voor dat de gerechten passen bij het evenement. Orange 5 Catering & Events uit Den Haag maakt gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten.

Cateraar Den Haag met meer

Wij van Orange 5 in Den Haag stellen u als klant centraal. Wij helpen u graag uw evenement tot een succes te maken en adviseren u over alle facetten van de catering, de aankleding, de locatiekeuze en de personele bezetting. Onze concepten zijn aantrekkelijk en gevarieerd, kies bijvoorbeeld voor het streetfood concept, het Hollands recept of voor een budgetvriendelijk concept. Wij informeren u graag persoonlijk tijdens een onderhoud bij u op locatie in Den Haag. Bellen kan ook.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg