m
m
Image Alt
Cateraar Den Haag

Cateraar Den Haag

U zoekt naar een cateraar Den Haag die u alles uit handen kan nemen voor wat betreft de catering van uw evenement? Kies voor Orange 5 Catering & Events. Onze diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar en vanuit onze vestiging in Den Haag kunnen wij veel voor u betekenen. Naast een culinaire beleving bieden wij u onder meer * hulp bij het uitzoeken van de meest geschikte locatie * aankleding van de locatie * meubilair, bestek * personele bezetting * keuze van de gerechten en de dranken Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement geslaagd en onvergetelijk wordt. Bel ons op voor vrijblijvende informatie. Wij komen graag naar u toe in Den Haag om uw wensen te bespreken. Wij werken niet alleen in Den Haag maar in de gehele provincie Zuid-Holland en de provincie Noord-Holland.

Cateraar Den Haag met grote keuze arrangementen

U kunt bij Orange 5 Catering en Events uw evenement volledig op maat afnemen maar ook kiezen uit een groot aantal verschillende complete arrangementen.

Kies bijvoorbeeld uit het vergaderarrangement, arrangementen voor diners of voor lunches. Als cateraar Den Haag verzorgen wij uw barbecue, uw netwerkborrel maar ook grote symposia en congressen. Wij zorgen er steeds voor dat de gerechten passen bij het evenement. Orange 5 Catering & Events uit Den Haag maakt gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten.

Cateraar Den Haag met meer

Wij van Orange 5 in Den Haag stellen u als klant centraal. Wij helpen u graag uw evenement tot een succes te maken en adviseren u over alle facetten van de catering, de aankleding, de locatiekeuze en de personele bezetting. Onze concepten zijn aantrekkelijk en gevarieerd, kies bijvoorbeeld voor het streetfood concept, het Hollands recept of voor een budgetvriendelijk concept. Wij informeren u graag persoonlijk tijdens een onderhoud bij u op locatie in Den Haag. Bellen kan ook.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch