m
m
Image Alt
Cateraar Katwijk

Cateraar Katwijk

Bent u op zoek naar een professionele en veelzijdige cateraar Katwijk die de volledige catering, en meer, uit handen kan nemen? Orange 5 Catering & Events is een betrokken cateraar en wij denken graag met u mee om van uw evenement een groot succes te maken. Wij verzorgen het culinaire gedeelte maar kunnen nog tal van andere zaken voor u regelen. Bij het organiseren van een meeting, congres of familiefeest komt veel kijken en wij weten als geen ander hoe al uw vragen te beantwoorden. Hoeveel tafels heb ik nodig? Welke dranken kan ik het beste schenken en hoe kleed ik de locatie aantrekkelijk aan? Kijk op onze website voor inspiratie en informatie of bel ons op. Wij zijn u graag van dienst bij de organisatie van uw evenement in Katwijk.

Zakelijke en particuliere cateraar Katwijk

Orange 5 is u als cateraar zowel bij zakelijke als particuliere evenementen graag van dienst. Een feest bij u thuis, een jubileum op kantoor, een vergadering, congres of symposium.

Wij verzorgen graag het culinaire deel en maken gebruik van biologische en duurzame producten. Catering op maat, keuze uit tal van complete arrangementen voor borrels, lunches en diners. Een barbecue organiseren in Katwijk? Wij helpen u graag bij de keuze van de locatie en kunnen u verschillende aantrekkelijke locaties aanbieden. Een evenement op locatie in Katwijk behoort eveneens tot de mogelijkheden bij Cateraar Orange 5.

Grote keuze uit arrangementen en concepten

Cateraar Orange 5 werkt met concepten die zijn afgestemd op de verschillende soorten evenementen. Een lange vergaderdag vraagt om andere gerechten dan een spetterend feest. Ook een budgetvriendelijk concept behoort bij Orange 5 tot de mogelijkheden. Wilt u een compleet arrangement voor uw evenement in Katwijk, dan kiest u bij Orange 5 onder andere uit complete arrangementen voor diners en lunches. Kijk op onze website voor inspiratie en informatie of neem contact met ons op. Wij komen ook graag naar Katwijk om uw wensen te bespreken.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch