Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Katwijk

Bent u op zoek naar een professionele en veelzijdige cateraar Katwijk die de volledige catering, en meer, uit handen kan nemen? Orange 5 Catering & Events is een betrokken cateraar en wij denken graag met u mee om van uw evenement een groot succes te maken. Wij verzorgen het culinaire gedeelte maar kunnen nog tal van andere zaken voor u regelen. Bij het organiseren van een meeting, congres of familiefeest komt veel kijken en wij weten als geen ander hoe al uw vragen te beantwoorden. Hoeveel tafels heb ik nodig? Welke dranken kan ik het beste schenken en hoe kleed ik de locatie aantrekkelijk aan? Kijk op onze website voor inspiratie en informatie of bel ons op. Wij zijn u graag van dienst bij de organisatie van uw evenement in Katwijk.

Zakelijke en particuliere cateraar Katwijk

Orange 5 is u als cateraar zowel bij zakelijke als particuliere evenementen graag van dienst. Een feest bij u thuis, een jubileum op kantoor, een vergadering, congres of symposium.
Wij verzorgen graag het culinaire deel en maken gebruik van biologische en duurzame producten. Catering op maat, keuze uit tal van complete arrangementen voor borrels, lunches en diners. Een barbecue organiseren in Katwijk? Wij helpen u graag bij de keuze van de locatie en kunnen u verschillende aantrekkelijke locaties aanbieden. Een evenement op locatie in Katwijk behoort eveneens tot de mogelijkheden bij Cateraar Orange 5.

Grote keuze uit arrangementen en concepten

Cateraar Orange 5 werkt met concepten die zijn afgestemd op de verschillende soorten evenementen. Een lange vergaderdag vraagt om andere gerechten dan een spetterend feest. Ook een budgetvriendelijk concept behoort bij Orange 5 tot de mogelijkheden. Wilt u een compleet arrangement voor uw evenement in Katwijk, dan kiest u bij Orange 5 onder andere uit complete arrangementen voor diners en lunches. Kijk op onze website voor inspiratie en informatie of neem contact met ons op. Wij komen ook graag naar Katwijk om uw wensen te bespreken.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg