Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Laren

In Laren en omgeving een evenement organiseren? Heeft u een cateraar Laren nodig, dan kunt u gebruik maken van de expertise en diensten van Orange 5 Catering & Events. Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is vanzelfsprekend voor ons en op onze website kunt u tal van voorbeelden vinden van de catering invulling. Kies uit allerlei arrangementen, gebaseerd op concepten of kies voor een arrangement op maat. Als u ons belt dan kunt u alle informatie krijgen die u wenst, vrijblijvend. We denken graag met u mee en naast de culinaire invulling van uw evenement kunnen wij nog veel meer voor u betekenen wat de organisatie betreft.

Een professionele cateraar Laren

Bij de organisatie van een feest, symposium, netwerkborrel of ander evenement komt veel kijken. Wij denken dan ook graag met u mee en kunnen veel voor u betekenen op allerlei gebieden: - de aankleding van de locatie - de keuze van de locatie - personele bezetting - keuze van de dranken - samenstelling van de gerechten - serviesgoed, bestek - tafels en stoelen - parkeren
U kunt bij Orange 5 terecht voor zowel een grote zakelijke meeting als een familiefeest. Barbecue, straatfeest in Laren, een netwerkborrel, een groot congres. Wij verzorgen geheel volgens uw wensen de catering voor elke evenement. Cateraar Laren nodig? Kies voor Orange 5.

Food concepten en arrangementen

Zoekt u naar een betaalbare cateraar in Laren dan heeft Orange 5 een aantrekkelijk concept ontwikkeld: het WKR-concept. Het energizing concept is volledig afgestemd op lange dagen van vergaderen en het streetfood concept zorgt ervoor dat uw gasten beter met elkaar communiceren. Meer weten over onze concepten? Kijk op onze website of neem contact met ons op. Kies daarnaast uit tal van arrangementen, geschikt voor lunch en brunch, voor borrels of diner. Wij zijn gevestigd in Den Haag en komen graag naar Laren om uw wensen te bespreken.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg