m
m
Image Alt
Cateraar Laren

Cateraar Laren

In Laren en omgeving een evenement organiseren? Heeft u een cateraar Laren nodig, dan kunt u gebruik maken van de expertise en diensten van Orange 5 Catering & Events. Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is vanzelfsprekend voor ons en op onze website kunt u tal van voorbeelden vinden van de catering invulling. Kies uit allerlei arrangementen, gebaseerd op concepten of kies voor een arrangement op maat. Als u ons belt dan kunt u alle informatie krijgen die u wenst, vrijblijvend. We denken graag met u mee en naast de culinaire invulling van uw evenement kunnen wij nog veel meer voor u betekenen wat de organisatie betreft.

Een professionele cateraar Laren

Bij de organisatie van een feest, symposium, netwerkborrel of ander evenement komt veel kijken. Wij denken dan ook graag met u mee en kunnen veel voor u betekenen op allerlei gebieden: – de aankleding van de locatie – de keuze van de locatie – personele bezetting – keuze van de dranken – samenstelling van de gerechten – serviesgoed, bestek – tafels en stoelen – parkeren

U kunt bij Orange 5 terecht voor zowel een grote zakelijke meeting als een familiefeest. Barbecue, straatfeest in Laren, een netwerkborrel, een groot congres. Wij verzorgen geheel volgens uw wensen de catering voor elke evenement. Cateraar Laren nodig? Kies voor Orange 5.

Food concepten en arrangementen

Zoekt u naar een betaalbare cateraar in Laren dan heeft Orange 5 een aantrekkelijk concept ontwikkeld: het WKR-concept. Het energizing concept is volledig afgestemd op lange dagen van vergaderen en het streetfood concept zorgt ervoor dat uw gasten beter met elkaar communiceren. Meer weten over onze concepten? Kijk op onze website of neem contact met ons op. Kies daarnaast uit tal van arrangementen, geschikt voor lunch en brunch, voor borrels of diner. Wij zijn gevestigd in Den Haag en komen graag naar Laren om uw wensen te bespreken.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch