m
m
Image Alt
Cateraar ‘t Gooi

Cateraar ‘t Gooi

Overal is weleens wat te vieren en te organiseren, ook in t Gooi. Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en bedient een grote regio in zowel Zuid-Holland als Noord-Holland. Ook in ’t Gooi bieden wij u graag onze diensten aan als cateraar. Wij hebben veel ervaring, en kunnen u een groot aantal verschillende arrangementen aanbieden. Ook catering op maat behoort tot de mogelijkheden. Wilt u thuis een feest organiseren zoals een barbecue voor familie of een receptie, een borrel voor uw gasten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Orange 5 denkt met u mee en helpt waar nodig. Hoeveel tafels of statafels zijn nodig, welke wijn schenkt u, hoe ziet de aankleding van de locatie eruit en vele andere vragen nemen wij graag met u door. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Complete arrangementen cateraar ’t Gooi

Als cateraar ’t Gooi kunnen wij u naast catering op maat ook een aantal complete arrangementen aanbieden.

Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is vanzelfsprekend voor ons en dat ziet u terug in de heerlijke en aantrekkelijk ogende gerechten. Een arrangement voor een diner, een borrel, een uitgebreid lunchbuffet of alles wat nodig is voor een geslaagde receptie. De arrangementen zijn naar keuze uit te breiden en te combineren. Ook werken wij volgens concepten die bijzonder aantrekkelijk zijn. Op de website van Orange 5 Catering & Events vindt u al veel informatie en kunt u ook inspiratie op doen voor uw eigen feest in ’t Gooi.

Zakelijke evenementen

Heeft u een zakelijk evenement te organiseren dan kan Orange 5 u eveneens goed van dienst zijn wat de catering betreft. Wij kunnen u zeer geschikte en aantrekkelijke locaties in Den Haag aanbieden maar ook in ’t Gooi verzorgen wij de catering graag. De catering voor een symposium, een netwerkborrel, vergaderingen en alle andere zakelijke meetings is bij ons in goede handen.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch