Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar 't Gooi

Overal is weleens wat te vieren en te organiseren, ook in t Gooi. Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en bedient een grote regio in zowel Zuid-Holland als Noord-Holland. Ook in ’t Gooi bieden wij u graag onze diensten aan als cateraar. Wij hebben veel ervaring, en kunnen u een groot aantal verschillende arrangementen aanbieden. Ook catering op maat behoort tot de mogelijkheden. Wilt u thuis een feest organiseren zoals een barbecue voor familie of een receptie, een borrel voor uw gasten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Orange 5 denkt met u mee en helpt waar nodig. Hoeveel tafels of statafels zijn nodig, welke wijn schenkt u, hoe ziet de aankleding van de locatie eruit en vele andere vragen nemen wij graag met u door. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Complete arrangementen cateraar ’t Gooi

Als cateraar ’t Gooi kunnen wij u naast catering op maat ook een aantal complete arrangementen aanbieden.
Het gebruik van biologische, ecologische en duurzame producten is vanzelfsprekend voor ons en dat ziet u terug in de heerlijke en aantrekkelijk ogende gerechten. Een arrangement voor een diner, een borrel, een uitgebreid lunchbuffet of alles wat nodig is voor een geslaagde receptie. De arrangementen zijn naar keuze uit te breiden en te combineren. Ook werken wij volgens concepten die bijzonder aantrekkelijk zijn. Op de website van Orange 5 Catering & Events vindt u al veel informatie en kunt u ook inspiratie op doen voor uw eigen feest in ’t Gooi.

Zakelijke evenementen

Heeft u een zakelijk evenement te organiseren dan kan Orange 5 u eveneens goed van dienst zijn wat de catering betreft. Wij kunnen u zeer geschikte en aantrekkelijke locaties in Den Haag aanbieden maar ook in ’t Gooi verzorgen wij de catering graag. De catering voor een symposium, een netwerkborrel, vergaderingen en alle andere zakelijke meetings is bij ons in goede handen.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg