Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Voorburg

Een goede cateraar Voorburg nodig voor de catering van uw zakelijke bijeenkomst? Orange 5 Catering & Events kan uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen: - meeting, netwerkborrel - vergadering, symposium - meerdaags congres Wij hanteren aantrekkelijke concepten en bieden uitstekende arrangementen, volledig afgestemd op de behoefte van uw gasten en passend bij uw evenement. Een feestelijke gebeurtenis vraagt om een andere aanpak van de catering dan een zware vergadersessie waarbij de energie voortdurend en gelijkmatig aanwezig moet blijven. Wij werken alleen met biologische, ecologische en duurzame producten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Den Haag en komen ook in Voorburg als cateraar voor bedrijven.

Cateraar Voorburg particulieren

Heeft u iets te vieren? Een verloving, huwelijk, jubileum of ander familiefeest?

Orange 5 is dé cateraar Voorburg en omstreken en helpt u graag bij de organisatie van uw familie evenement. Vragen als hoeveel tafels heb ik nodig, welke gerechten zal ik serveren en welke dranken passen bij mijn gerechten beantwoorden wij graag voor u. Wij zorgen ook voor de personele bezetting, de aankleding van de locatie en het meubilair. Kijk eens op de website om inspiratie op te doen of bel ons op voor vrijblijvende informatie.

Bijzondere concepten en arrangementen

U kunt bij Orange 5 kiezen uit een groot aantal verschillende arrangementen voor zowel lunch als diner en vergaderarrangementen. Een arrangement op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als cateraar Voorburg zijn wij u graag van dienst bij de organisatie zodat uw evenement een groot succes wordt en volledig voldoet aan uw verwachtingen. Kies uit verschillende concepten zoals het WKR concept, het energizing concept of het Hollands recept. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook naar Voorburg om uw wensen te bespreken.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg