m
m
Image Alt
Cateraar Voorburg

Cateraar Voorburg

Een goede cateraar Voorburg nodig voor de catering van uw zakelijke bijeenkomst? Orange 5 Catering & Events kan uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen: – meeting, netwerkborrel – vergadering, symposium – meerdaags congres Wij hanteren aantrekkelijke concepten en bieden uitstekende arrangementen, volledig afgestemd op de behoefte van uw gasten en passend bij uw evenement. Een feestelijke gebeurtenis vraagt om een andere aanpak van de catering dan een zware vergadersessie waarbij de energie voortdurend en gelijkmatig aanwezig moet blijven. Wij werken alleen met biologische, ecologische en duurzame producten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Den Haag en komen ook in Voorburg als cateraar voor bedrijven.

Cateraar Voorburg particulieren

Heeft u iets te vieren? Een verloving, huwelijk, jubileum of ander familiefeest?

Orange 5 is dé cateraar Voorburg en omstreken en helpt u graag bij de organisatie van uw familie evenement. Vragen als hoeveel tafels heb ik nodig, welke gerechten zal ik serveren en welke dranken passen bij mijn gerechten beantwoorden wij graag voor u. Wij zorgen ook voor de personele bezetting, de aankleding van de locatie en het meubilair. Kijk eens op de website om inspiratie op te doen of bel ons op voor vrijblijvende informatie.

Bijzondere concepten en arrangementen

U kunt bij Orange 5 kiezen uit een groot aantal verschillende arrangementen voor zowel lunch als diner en vergaderarrangementen. Een arrangement op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als cateraar Voorburg zijn wij u graag van dienst bij de organisatie zodat uw evenement een groot succes wordt en volledig voldoet aan uw verwachtingen. Kies uit verschillende concepten zoals het WKR concept, het energizing concept of het Hollands recept. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen ook naar Voorburg om uw wensen te bespreken.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch