m
m
Image Alt
Cateraar Voorschoten

Cateraar Voorschoten

Cateraar Orange 5 is dé cateraar Voorschoten en omgeving. Wij bieden niet alleen een grote keuze uit arrangementen, zowel geschikt voor zakelijke als particuliere evenementen, wij doen veel meer. Wij helpen u graag waar wij kunnen om uw evenement tot een groot succes te maken. Een succes voor zowel u als voor uw gasten, een happening in stijl en volledig afgestemd op uw wensen. Wij maken gebruik van duurzame producten, ecologisch en biologisch, afgestemd op het behoud van onze planeet. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en bedient de gehele provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en komt ook in Voorschoten voor de catering van uw evenement.

Vergaderen en feesten

Orange 5 verzorgt in Voorschoten de catering voor zeer uiteenlopende evenementen: – een vergadering – een netwerkborrel – een zakelijke lunch of diner – een symposium of congres – een bruiloft, verloving – een familiebarbecue.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van de verschillende evenementen waarvoor wij de catering kunnen verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons voor nog meer zaken terecht. Naast het culinaire gedeelte zijn wij u ook graag van dienst voor wat betreft de locatie, het meubilair, de personele bezetting en de aankleding van de locatie. Meer weten? Bel ons gerust voor meer informatie.

Arrangementen cateraar Voorschoten

U kunt bij Orange 5 de catering helemaal inrichten zoals u dat wenst. Catering op maat. Kiest u liever uit kant en klare arrangementen dan heeft u bij ons een grote keuze uit arrangementen: voor vergaderingen, zakelijke lunches, diners en andere mogelijkheden. Op onze website vindt u al veel informatie en kunt u ook inspiratie opdoen voor uw evenement in Voorschoten. Heeft u een cateraar Voorschoten nodig? Ga naar Orange 5 Catering & Events in Den Haag voor catering in stijl.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch