Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Voorschoten

Cateraar Orange 5 is dé cateraar Voorschoten en omgeving. Wij bieden niet alleen een grote keuze uit arrangementen, zowel geschikt voor zakelijke als particuliere evenementen, wij doen veel meer. Wij helpen u graag waar wij kunnen om uw evenement tot een groot succes te maken. Een succes voor zowel u als voor uw gasten, een happening in stijl en volledig afgestemd op uw wensen. Wij maken gebruik van duurzame producten, ecologisch en biologisch, afgestemd op het behoud van onze planeet. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en bedient de gehele provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en komt ook in Voorschoten voor de catering van uw evenement.

Vergaderen en feesten

Orange 5 verzorgt in Voorschoten de catering voor zeer uiteenlopende evenementen: - een vergadering - een netwerkborrel - een zakelijke lunch of diner - een symposium of congres - een bruiloft, verloving - een familiebarbecue.
Dit zijn zomaar wat voorbeelden van de verschillende evenementen waarvoor wij de catering kunnen verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons voor nog meer zaken terecht. Naast het culinaire gedeelte zijn wij u ook graag van dienst voor wat betreft de locatie, het meubilair, de personele bezetting en de aankleding van de locatie. Meer weten? Bel ons gerust voor meer informatie.

Arrangementen cateraar Voorschoten

U kunt bij Orange 5 de catering helemaal inrichten zoals u dat wenst. Catering op maat. Kiest u liever uit kant en klare arrangementen dan heeft u bij ons een grote keuze uit arrangementen: voor vergaderingen, zakelijke lunches, diners en andere mogelijkheden. Op onze website vindt u al veel informatie en kunt u ook inspiratie opdoen voor uw evenement in Voorschoten. Heeft u een cateraar Voorschoten nodig? Ga naar Orange 5 Catering & Events in Den Haag voor catering in stijl.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg