Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Wassenaar

Een cateraar Wassenaar nodig die uw zakelijke evenement kan voorzien van de beste gerechten? Een cateraar Wassenaar voor uw familiefeest in stijl? Orange 5 Catering & Events in Den Haag biedt uitgebreide mogelijkheden voor arrangementen, maatwerk en concepten voor alle soorten evenementen. Ons werkgebied beslaat de hele provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en wij komen dan ook graag in Wassenaar de catering verzorgen van uw evenement. Onze visie uit zich in onze werkwijze: wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch, biologische en duurzame producten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cateraar Wassenaar arrangementen

Wilt u een zakelijk evenement in Wassenaar organiseren en zoekt u een goede cateraar dan kiest u bij Orange 5 uit tal van mogelijkheden. Een aangeklede borrel, een lunchbuffet of een diner. Ook voor vergaderingen hebben wij verschillende arrangementen.
Wilt u grote evenementen organiseren dan vormt de catering daarvoor geen enkele probleem bij Orange 5. Wij hebben speciale arrangementen voor symposia en congressen, volledig afgestemd op uw behoeften. Wij helpen u graag bij de keuze van de locatie, het meubilair en de aankleding van de locatie. Wij komen ook in Wassenaar op uw kantoor de catering verzorgen.

Particulieren en concepten

Particulieren kunnen op ons een beroep doen als zij behoefte hebben aan een cateraar Wassenaar. Een familielunch, een barbecue of ander evenement organiseren wij voor u, inclusief personele bezetting en advies met betrekking tot gerechten en dranken. Onze concepten zijn aantrekkelijk en divers: budgetvriendelijk concept, streetfood concept of het Hollands concept bijvoorbeeld. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden en de tariefstelling of doe op onze website inspiratie op. Wij zorgen er graag voor dat uw evenement, zakelijk of privé, een groot succes wordt en volledig voldoet aan uw wensen.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg