m
m
Image Alt
Cateraar Wassenaar

Cateraar Wassenaar

Een cateraar Wassenaar nodig die uw zakelijke evenement kan voorzien van de beste gerechten? Een cateraar Wassenaar voor uw familiefeest in stijl? Orange 5 Catering & Events in Den Haag biedt uitgebreide mogelijkheden voor arrangementen, maatwerk en concepten voor alle soorten evenementen. Ons werkgebied beslaat de hele provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en wij komen dan ook graag in Wassenaar de catering verzorgen van uw evenement. Onze visie uit zich in onze werkwijze: wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch, biologische en duurzame producten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cateraar Wassenaar arrangementen

Wilt u een zakelijk evenement in Wassenaar organiseren en zoekt u een goede cateraar dan kiest u bij Orange 5 uit tal van mogelijkheden. Een aangeklede borrel, een lunchbuffet of een diner. Ook voor vergaderingen hebben wij verschillende arrangementen.

Wilt u grote evenementen organiseren dan vormt de catering daarvoor geen enkele probleem bij Orange 5. Wij hebben speciale arrangementen voor symposia en congressen, volledig afgestemd op uw behoeften. Wij helpen u graag bij de keuze van de locatie, het meubilair en de aankleding van de locatie. Wij komen ook in Wassenaar op uw kantoor de catering verzorgen.

Particulieren en concepten

Particulieren kunnen op ons een beroep doen als zij behoefte hebben aan een cateraar Wassenaar. Een familielunch, een barbecue of ander evenement organiseren wij voor u, inclusief personele bezetting en advies met betrekking tot gerechten en dranken. Onze concepten zijn aantrekkelijk en divers: budgetvriendelijk concept, streetfood concept of het Hollands concept bijvoorbeeld. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden en de tariefstelling of doe op onze website inspiratie op. Wij zorgen er graag voor dat uw evenement, zakelijk of privé, een groot succes wordt en volledig voldoet aan uw wensen.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch