Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Cateraar Zoetermeer

Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en verzorgt de catering op professionele wijze voor de hele regio. Zoekt u een cateraar Zoetermeer dan staan wij graag voor u klaar. Orange 5 gebruikt uitsluitend biologische, ecologische en duurzame producten en in onze gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het welzijn van onze planeet. We houden ook graag rekening uw welzijn, door u zo goed mogelijk te helpen bij de organisatie van uw evenement. Onze arrangementen en concepten zijn aantrekkelijk en geschikt voor tal van evenementen zodat u bij ons altijd de perfecte catering vindt. Zowel zakelijk als particulier, in een grote regio rond Den Haag. Cateraar Zoetermeer nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of kijk eens rond op onze website.

Cateraar Zoetermeer zakelijk

Een symposium of een congres? Cateraar Zoetermeer nodig voor een netwerkborrel of een zakelijke lunch?
Orange 5 Catering & Events verzorgt graag de catering en meer, waaronder bijvoorbeeld ook de groendecoratie, de personele bezetting en helpt bij de keuze van de locatie. Wij hebben verschillende aantrekkelijke locaties ter beschikking variërend van de Schouwburg tot een kerk of een synagoge. Wij komen als cateraar ook graag bij u op locatie en zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst, of het nu een vergadering of een meerdaags congres is, tot in de puntjes is verzorgd.

Particuliere evenementen en concepten

Ook voor particulieren verzorgen wij graag de catering in Zoetermeer. Een barbecue, een heerlijk diner of lunch, bij u thuis of op locatie. Wij werken volgens aantrekkelijke concepten, zowel zakelijk als particulier en kunnen ook een budgetvriendelijk concept aanbieden. Zowel complete arrangementen als maatwerk catering vindt u bij cateraar Orange 5 in Den Haag. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor een persoonlijke kennismaking.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg