m
m
Image Alt
Cateraar Zoetermeer

Cateraar Zoetermeer

Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en verzorgt de catering op professionele wijze voor de hele regio. Zoekt u een cateraar Zoetermeer dan staan wij graag voor u klaar. Orange 5 gebruikt uitsluitend biologische, ecologische en duurzame producten en in onze gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het welzijn van onze planeet. We houden ook graag rekening uw welzijn, door u zo goed mogelijk te helpen bij de organisatie van uw evenement. Onze arrangementen en concepten zijn aantrekkelijk en geschikt voor tal van evenementen zodat u bij ons altijd de perfecte catering vindt. Zowel zakelijk als particulier, in een grote regio rond Den Haag. Cateraar Zoetermeer nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of kijk eens rond op onze website.

Cateraar Zoetermeer zakelijk

Een symposium of een congres? Cateraar Zoetermeer nodig voor een netwerkborrel of een zakelijke lunch?

Orange 5 Catering & Events verzorgt graag de catering en meer, waaronder bijvoorbeeld ook de groendecoratie, de personele bezetting en helpt bij de keuze van de locatie. Wij hebben verschillende aantrekkelijke locaties ter beschikking variërend van de Schouwburg tot een kerk of een synagoge. Wij komen als cateraar ook graag bij u op locatie en zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst, of het nu een vergadering of een meerdaags congres is, tot in de puntjes is verzorgd.

Particuliere evenementen en concepten

Ook voor particulieren verzorgen wij graag de catering in Zoetermeer. Een barbecue, een heerlijk diner of lunch, bij u thuis of op locatie. Wij werken volgens aantrekkelijke concepten, zowel zakelijk als particulier en kunnen ook een budgetvriendelijk concept aanbieden. Zowel complete arrangementen als maatwerk catering vindt u bij cateraar Orange 5 in Den Haag. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor een persoonlijke kennismaking.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch