Catering Bruiloft Den Haag

Met de catering bruiloft in Den Haag, georganiseerd door Orange5 Catering & Events kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van overheerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld. Een bruiloft is de mooiste dag van jullie leven en wij van Orange5 Catering & Events willen deze dag voor jullie onvergetelijk maken! Bij een onvergetelijke dag hoort natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Met onze catering bruiloft in Den Haag genieten jullie van het feest en verzorgen wij jullie gasten, bij Orange5 Catering & Events staan jullie centraal.

Een bruiloft organiseren

Trouwen is hartstikke leuk, spannend en een heerlijke gebeurtenis om naar uit te kijken. Daarbij moeten er wel verschillende dingen geregeld worden, zoals de locatie, trouwkleding, ringen, uitnodigingen en heel veel andere praktische zaken. Nu jullie onze website gevonden hebben hoeven jullie in ieder geval niet meer verder te zoeken naar een catering voor jullie bruiloft. Orange5 Catering & Events zorgt voor jullie wensen omtrent de gerechten op jullie bruiloft. Kortom, een bruiloft organiseren is fantastisch maar vergt ook veel inzet en energie. Daarbij is het regelen van een catering voor een bruiloft lastig. Jullie weten natuurlijk wat jullie lekker vinden om te eten, maar is dit ook gangbaar voor jullie gasten? Orange5 Catering & Events heeft ervaring in het organiseren van vele soorten evenementen waaronder bruiloften. Wij horen graag uw voorkeuren aan en helpen u mee met het beslissen over een heerlijk menu voor jullie en jullie gasten.
Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Wat kunt u verwachten bij Orange5 Catering & Events

Zoals eerder vermeld kunt u een onvergetelijke catering voor uw bruiloft verwachten waarbij jullie wensen naar een passend cateringconcept worden vertaald. Orange5 Catering & Events verzorgd alles tot in de puntjes en wij begrijpen uw behoefte. Wij begrijpen als geen ander dat een bruiloft om de totale beleving gaat. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende luxueuze en sfeervolle locaties. Uiteraard worden deze locaties ingericht naar uw wensen denk hierbij aan het meubilair en de (groen)decoratie. Heeft u zelf een locatie op het oog? Dit is geen probleem want Orange5 Catering & Events verzorgt ook catering voor jullie bruiloft op zelfgekozen locaties.

Ons personeel is enthousiast om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven. Ons personeel is daarom ook zeer gastvrij, servicegericht en voorzien van uitstekende verzorging.

Bij orange5 Catering & Events heeft u de keuze uit veelal verschillende arrangementen. Sluit dit niet aan op uw wensen? Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij voldoen aan iedere wens en hier een geschikt voorstel en/of oplossing voor maken.

Waarom kiezen voor onze bruiloft catering?

 • Al onze producten zijn biologisch en ecologisch. Wij bereiden jullie gerechten met eerlijke en lokale producten.
 • Jullie gerechten worden gegarandeerd vers bereidt en dit proef je!
 • Nog geen locatie gevonden? Wij hebben een ruim aanbod in diverse unieke locaties die tevens naar uw wensen worden ingericht.
 • Ultieme gastvrijheid van ons medewerkersteam, waarbij verzorging en service centraal staan.

De cateringconcepten

Bij Orange5 Catering & Events zijn er diverse cateringconcepten, namelijk:

 • WKR concept;
 • Energizing concept;
 • Hollands concept;
 • Streetfood concept.
 • Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor maatwerk betreft jullie bruiloft.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR-concept

  Het WKR-concept om de kosten van de catering voor jullie bruiloft te minimaliseren. Dit concept is een prima uitgangspunt wanneer u wilt besparen op de cateringkosten. Orange5 Catering & Events is beschikbaar op een door u uitgekozen locatie maar tevens bij één van onze locaties. Willen jullie meer informatie over het WKR-concept? Neem dan contact op met ons.

  Energizing concept

  Dit concept is speciaal ontwikkeld voor intensieve dagen en niet zo zeer gebruikelijk voor een catering bruiloft. Denk hier bijvoorbeeld aan een congres of symposium. Het Energizing concept is ontwikkeld om de suikerspiegel van de gasten op pijl te houden. Dit gebeurd door de trage koolhydraten. Zijn jullie toch benieuwd naar dit concept? Dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

  Hollands concept

  Willen jullie de catering op jullie bruiloft typisch Hollands inrichten? Dan is dit concept wellicht iets voor jullie. Dit concept bestaat uit regionale biologische en ecologische producten. Een erg lastige combinatie, maar Orange5 Catering & Events heeft heerlijke gerechten gerealiseerd met dit concept. Zijn jullie benieuwd naar het Hollands concept. Bekijk dan eens ons voorbeeldmenu op de website en uiteraard zijn jullie wensen te bespreken.

  Streetfood concept

  Dit concept is erg toepasselijk bij een bruiloft. Het streetfood concept bestaat uit allerlei verschillende kraampjes waar eten en drinken wordt aangeboden. Zo hebben jullie geen last van lange wachttijden op jullie bruiloft diner. De kraampjes hebben een leuke invulling en jullie gasten kunnen meer met elkaar praten. Daarnaast kunnen jullie en jullie gasten genieten van live cooking, wat zeker terug te zien is in de smaak en kwaliteit.

  Locaties van Catering Bruiloft in Den Haag

  De keuze van jullie catering tijdens de bruiloft in Den Haag hebben jullie wellicht al besloten. Hebben jullie nog geen geschikte locatie kunnen vinden? Orange5 Catering & Events kan jullie hierbij helpen. Wij hebben diverse partners waarmee we samenwerken en het mogelijk maakt om te kiezen uit luxueuze locaties voor diverse events. Willen jullie gebruik maken van de Grote Kerk in Den Haag of wellicht het Vredespaleis? Wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze locaties.

  Kennismaken en uw wensen bespreken

  Het organiseren van uw bruiloft en bijhorende catering is niet iets wat verkeerd mag gaan. Trouwen doen jullie maar één keer, deze dag moet dus perfect zijn en dit snappen wij maar al te goed. Wij maken daarom ook graag kennis met jullie onder het genot van een kop koffie om uw wensen en behoeften te bespreken. Daarbij gaan wij van Orange5 Catering en Events kijken naar de mogelijkheden die we vervolgens gezamenlijk bespreken. Daarnaast nemen wij graag het werk uit handen zodat jullie alvast naar één ding minder hoeven om te kijken en zonder zorgen kunnen genieten van de voorbereidingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Orange5 Catering en Events? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u binnen 48 uur antwoord op uw vragen en offerte aanvraag.