m
m
Image Alt
Catering Bruiloft Den Haag
Hollandse-Catering2-600x600

Catering Bruiloft Den Haag

Met de catering bruiloft in Den Haag, georganiseerd door Orange5 Catering & Events kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van overheerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld. Een bruiloft is de mooiste dag van jullie leven en wij van Orange5 Catering & Events willen deze dag voor jullie onvergetelijk maken! Bij een onvergetelijke dag hoort natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Met onze catering bruiloft in Den Haag genieten jullie van het feest en verzorgen wij jullie gasten, bij Orange5 Catering & Events staan jullie centraal.

Een bruiloft organiseren

Trouwen is hartstikke leuk, spannend en een heerlijke gebeurtenis om naar uit te kijken. Daarbij moeten er wel verschillende dingen geregeld worden, zoals de locatie, trouwkleding, ringen, uitnodigingen en heel veel andere praktische zaken. Nu jullie onze website gevonden hebben hoeven jullie in ieder geval niet meer verder te zoeken naar een catering voor jullie bruiloft. Orange5 Catering & Events zorgt voor jullie wensen omtrent de gerechten op jullie bruiloft. Kortom, een bruiloft organiseren is fantastisch maar vergt ook veel inzet en energie. Daarbij is het regelen van een catering voor een bruiloft lastig. Jullie weten natuurlijk wat jullie lekker vinden om te eten, maar is dit ook gangbaar voor jullie gasten? Orange5 Catering & Events heeft ervaring in het organiseren van vele soorten evenementen waaronder bruiloften. Wij horen graag uw voorkeuren aan en helpen u mee met het beslissen over een heerlijk menu voor jullie en jullie gasten.

Wat kunt u verwachten bij Orange5 Catering & Events

Zoals eerder vermeld kunt u een onvergetelijke catering voor uw bruiloft verwachten waarbij jullie wensen naar een passend cateringconcept worden vertaald. Orange5 Catering & Events verzorgd alles tot in de puntjes en wij begrijpen uw behoefte. Wij begrijpen als geen ander dat een bruiloft om de totale beleving gaat. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende luxueuze en sfeervolle locaties. Uiteraard worden deze locaties ingericht naar uw wensen denk hierbij aan het meubilair en de (groen)decoratie. Heeft u zelf een locatie op het oog? Dit is geen probleem want Orange5 Catering & Events verzorgt ook catering voor jullie bruiloft op zelfgekozen locaties.

Ons personeel is enthousiast om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven. Ons personeel is daarom ook zeer gastvrij, servicegericht en voorzien van uitstekende verzorging.

Bij orange5 Catering & Events heeft u de keuze uit veelal verschillende arrangementen. Sluit dit niet aan op uw wensen? Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij voldoen aan iedere wens en hier een geschikt voorstel en/of oplossing voor maken.

Waarom kiezen voor onze bruiloft catering?

 • Al onze producten zijn biologisch en ecologisch. Wij bereiden jullie gerechten met eerlijke en lokale producten.
 • Jullie gerechten worden gegarandeerd vers bereidt en dit proef je!
 • Nog geen locatie gevonden? Wij hebben een ruim aanbod in diverse unieke locaties die tevens naar uw wensen worden ingericht.
 • Ultieme gastvrijheid van ons medewerkersteam, waarbij verzorging en service centraal staan.
section-title-image

Voorbeelden van concepten

Een aanpasbaar concept

 • Kerstcatering
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Uw kerstborrel of kerstdiner voorzien van exclusieve hapjes en gerechten. Wij vertalen uw wensen naar een feestelijk event.
 • Streetfood Concept
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Wij maken de menukeuze makkelijk voor u met eetkraampjes van waaruit handzame gerechtjes vers worden geprepareerd.
 • Hollands Concept
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Helemaal eigentijds en maatschappelijk verantwoord met het gebruik van overwegend lokale en biologisch verantwoorde producten.
 • Maatwerk
 • € 5,-
  vanaf p.p.
 • Dankzij een uitgebreid netwerk, jarenlange ervaring en creativiteit hebben wij voor elke gewenste invulling een oplossing op maat.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice
Trouwlocaties in Zuid-Holland

Bij ons hebben jullie de keuze uit diverse locaties voor jullie trouwerij. Orange5 Catering & Events kan jullie hierbij helpen. Wij hebben diverse partners waarmee we samenwerken en het mogelijk maakt om te kiezen uit luxueuze locaties voor diverse partijen. Willen jullie gebruik maken van de Grote Kerk in Den Haag of wellicht het Vredespaleis? Wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Dit zijn zeer mooie en sfeervolle locaties die bijdragen aan een onvergetelijke huwelijksdag. Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze locaties. Heeft u toevallig al een trouwlocatie geregeld maar bent u na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt in onze catering? Het is ook mogelijk om onze catering in te huren op uw eigen gekozen locatie.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch