m
m
Image Alt
Catering Den Haag
Hollandse-Catering2-600x600

Catering Den Haag

Orange5 Catering & Events

Voor uw bedrijfsborrel, congres of particulier evenement op zoek naar een ervaren Cateraar die al uw zorgen uit handen neemt m.b.t de catering? Den Haag is onze vestigingsplaats en wij, Orange 5 Catering & Events, hebben inmiddels diverse bijeenkomsten in Den Haag tot een succes gebracht! Orange 5 Catering verzorgt de catering voor alle soorten evenementen en ook allerlei extra diensten die ervoor zorgen dat u en uw gasten kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Kies uit verschillende arrangementen en aantrekkelijke concepten of kies voor catering op maat. Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze werkwijze, de beschikbare locaties, de arrangementen, concepten en onze visie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden.

Orange 5 Catering doet meer

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken en rijzen allerlei vragen. Vragen zoals hoeveel tafels of statafels heeft u nodig, welke gerechten kiest u en welke dranken passen daarbij. Ook zaken als de locatie, de aankleding van de locatie en de personele bezetting zijn belangrijke onderdelen bij de organisatie van een evenement in Den Haag.

Orange 5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie en heeft de antwoorden op al uw vragen. In Den Haag beschikken wij over tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijk locatie: van kerk tot Schouwburg of synagoge.

Arrangementen en catering op maat

Kies uit bijvoorbeeld vergaderarrangementen voor 1 of 2 dagdelen, een luncharrangement en verschillende dinerarrangementen. Wilt u uw feest in Den Haag volledig op maat laten samenstellen dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Orange 5 Catering & Events stelt u wensen centraal en wij zijn bijzonder flexibel. Wij maken gebruik van duurzame producten op biologische en ecologische basis. Neem contact met ons op voor uitgebreide en vrijblijvende informatie en voor advies. Wij komen ook graag naar u toe om persoonlijk met u te overleggen over uw evenement in Den Haag.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice
Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch