Catering diner den haag

Orange5 Catering & Events organiseert in de regio Den Haag graag uw bedrijfsdiner, bedrijfslunch of ander evenement. Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden bestaande uit verschillende concepten voor de heerlijkste gerechten die speciaal zijn afgestemd op uw bijeenkomst.

Over Orange5 catering & Events

Orange5 Catering & Events vertaalt uw wensen vraag naar een passend catering concept dat verder gaat dan alleen het verzorgen van een kwalitatief hoogstaande culinaire omlijsting. Wij ondersteunen u graag in het realiseren van uw wensen en bieden naast catering voor een zakelijke informele bijeenkomst zoals een borrel of een walking dinner ook de catering voor formele bijeenkomsten zoals symposia en congressen. Onze zorg en aandacht gaat uit naar kleine gezelschappen maar ook naar grote evenementen waar grote gezelschappen samenkomen.

Op de website van orange5 Catering & Events kunt u veel informatie lezen over bijvoorbeeld een catering diner in Den Haag maar u kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij komen graag naar u toe om met u van gedachten te wisselen over de verschillende mogelijkheden. Orange5 Catering & Events maakt graag gebruik van biologisch verantwoorde producten en dat ziet en proeft u. Wij werken met verschillende concepten maar ook een catering diner op maat behoort tot de mogelijkheden.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

De concepten van Orange5 Catering & Events

Orange5 Catering & Events biedt vier aantrekkelijke concepten voor zakelijke bijeenkomsten zoals borrels, lunches en catering diners. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk bieden en de catering verzorgen voor particuliere festiviteiten zoals een huwelijksfeest of een verjaardag. De vier concepten zijn:

 • Het energizing concept
 • Het WKR concept
 • Het Hollands recept
 • Het Streetfood concept
 • Als u een keuze maakt voor een van onze concepten dan is natuurlijk een persoonlijke inbreng altijd mogelijk. Het energizing concept is speciaal geschikt voor bijeenkomsten die lang duren en waarbij het belangrijk is dat de deelnemers scherp blijven. En catering lunch of catering diner maar ook een volledige dag met koffie en thee pauzes inclusief lunch en diner of afsluitingsfeest behoren tot de mogelijkheden. Het WKR concept is speciaal ontwikkeld om de kosten zo laag mogelijk houden. Het Streetfood concept is speciaal geschikt voor catering diners waarbij netwerken centraal staat. Wij bieden onze gerechten aan op verschillende locaties (kraampjes) zodat de bezoekers van uw diner rondlopen en zo gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Het Hollands concept is een concept speciaal afgestemd op regionale biologische en duurzame producten. Wij bieden dit concept aan tegen een aantrekkelijke prijs hetgeen een moeilijke combinatie kan zijn maar in samenwerking met lokale ondernemers heeft Orange5 Catering & Events kans gezien een typisch Hollands concept samen te stellen.

  Onze catering gerechten

  Bij Orange 5 Catering & Events krijgt u heerlijke gerechten op basis van biologische producten. De keuze is zeer uitgebreid en gevarieerd en bestaat bijvoorbeeld uit op houtskool met citroen geroosterde kip, mango, knapperige sla of een carpaccio met zonnebloempitten, olijfolie, sla en Westlandse tomaatjes. Maakt u gebruik van het energizing concept dan kunnen wij uw gasten in de pauze een opkikker geven in de vorm van energie gevende lolly’s of heerlijke bakjes yoghurt. Wij schenken bij het Hollands concept dranken uit het Hollands assortiment zoals ecologische wijnen, lokaal bier, landgoedsappen, frisdranken en water. Ook schenken wij biologische koffie en thee. Wij stellen graag samen met u een catering diner samen dat volledig past bij uw wensen.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  Bijzondere momenten en locaties

  Orange5 Catering & Events verzorgt ook graag uw catering diner rond de feestdagen zoals de Paasdagen of de Kerstdagen. Wij kunnen een volledig concept bieden waarbij ook de aankleding volledig in sfeer zal zijn. Wat de locatie betreft komen wij graag voor een catering diner bij u op kantoor. Wij zorgen naast overheerlijke gerechten voor een aantrekkelijke aankleding van ruimtes en de benodigde personele bezetting. U hoeft zelf nergens naar om te kijken. Uiteraard kan uw catering diner in den haag ook op een andere locatie plaatsvinden. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn en beschikken over goede contacten in en om Den Haag.

  Enkele mogelijke locaties voor een catering diner in den haag zijn bijvoorbeeld het Vredespaleis of de Paleiskerk, een synagoge of de Fokker terminal. Een andere mogelijkheid voor een catering diner is Hangaar2 Katwijk. Deze unieke evenementen locatie op het voormalig marinevliegkamp Valkenburg in Katwijk maakt van uw catering diner en unieke belevenis. U kunt deze locatie desgewenst ook combineren met het naastgelegen theater. Wij kunnen u helpen bij het zoeken en vinden van zowel kleine als grote locaties. Enkele andere voorbeelden van bijzondere locaties zijn nog de Koninklijke Schouwburg waar ook prachtige klassieke foyers kunnen worden benut voor een catering diner en het Louwmans museum.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

  Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een catering diner in den haag neem dan gerust contact op met Orange5 Catering & Events. Wij informeren u graag persoonlijk en komen daarvoor naar u toe. U kunt ook op de website al veel informatie vinden over de verschillende concepten en locaties.