m
m
Image Alt
Locaties

Locaties

Uw event verzorgd tot in de puntjes op een aangesloten locatie naar keuze

Orange5 Catering & Event werkt nauw samen met verscheidene locaties om u van de best mogelijke ervaring & service te kunnen voorzien. Denk hierbij aan het meubilair afgestemd op uw gelegenheid. Zijn er statafels nodig? Wilt u graag dat men kan zitten? Heeft u liever dat men aantrekkelijke hapjes bij Streetfood kraampjes kan halen en zo een gezellige bewegende menigte heeft?

Bij Orange5 kan het allemaal. U kunt een locatie naar voorkeur kiezen zodat wij de rest voor u regelen, uiteraard in samenspraak. Zo houdt u tijd over voor waar het evenement echt om gaat!

Orange5 verzorgt uw event tot in de puntjes, van locatie & aankleding tot gezonde & verse trendy voeding. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel dat kenmerkt zich door de volgende punten:

Duurzaam

Samenwerking met lokale ondernemers

Biologisch & Ecologisch

Bewust omgaan met producten

Fairtrade

Inkoop bij lokale middenstanders

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice