Catering receptie Den Haag

Wilt u als bedrijf een receptie organiseren en bent u op zoek naar geschikte receptie cateraar dan bent u bij Orange 5 Catering & Events aan het juiste adres. Wij verzorgen graag de catering voor recepties in Den Haag en omstreken!

Over Orange5 Catering & Events

Bij Orange5 kiest u uit aantrekkelijke concepten die zijn gebaseerd op biologisch verantwoorde producten. Wij hebben voor elke setting en geschikt concept en u kunt naast de catering ook allerlei andere zaken uit handen geven zodat u zelf nergens naar hoeft om te kijken. Denk aan de aankleding van de ruimte zoals de groenvoorziening en de verzorging van het meubilair, maar ook de personele bezetting nemen wij graag voor onze rekening!

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Er kunnen veel verschillende aanleidingen zijn voor een receptie. Een medewerker die 25 jaar bij de zaak is of een directeur die afscheid neemt. En minder plezierige gebeurtenis zoals het overlijden van een van de vennoten maar ook een fusie of een andere feestelijke gebeurtenis kan aanleiding zijn een receptie te organiseren. Bij een receptie zullen veel van uw klanten uw bedrijf en medewerkers bezoeken zodat de receptie ook een visitekaartje is. U wilt zo goed mogelijk voor de dag komen tijdens uw receptie en dat op alle vlakken: zowel het voedsel als de aankleding dienen perfect in orde te zijn. U kunt met een gerust hart de catering van uw receptie in Den Haag en omgeving overlaten aan Orange 5 Catering en Events. Wij zorgen er graag voor dat uw receptie een onvergetelijke indruk maakt.

Kies uit aantrekkelijke concepten

Orange5 heeft vier aantrekkelijke cateringconcepten ontwikkeld en biedt daarnaast ook de mogelijkheid van catering op maat. Er is een goed betaalbaar concept beschikbaar; het zogenaamde WKR concept. Een van onze andere concepten is het energizing concept. Een concept dat bij uitstek geschikt is voor bijeenkomsten zoals symposia die lang duren. Uiteraard kunnen wij van het energizing concept ook een versie voor een receptie aanbieden. Een goede keuze voor een catering receptie in Den Haag is het zogenaamde streetfood concept. Hierbij zijn meerdere uitgiftepunten (kraampjes) zodat de gasten kunnen rondlopen en elkaar kunnen ontmoeten. Netwerken, kennis maken met elkaar, gezellig samen zijn, zijn dan ook trefwoorden die goed passen bij het streetfood concept. Het vierde en laatste concept dat we kunnen aanbieden is het Hollands concept. Als u kiest voor het Hollands concept dan zijn de hapjes en drankjes volledig afgestemd op de streek hetgeen u terugziet én proeft in de gerechten en dranken. Op de website van Orange 5 kunt u alles lezen over de verschillende concepten en voorbeelden van hapjes, dranken en gerechten vinden. Uiteraard informeren wij u ook graag per telefoon of tijdens een mondeling gesprek over alle mogelijkheden.

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

Uitgebreide en aangeklede receptie

Een receptie betekent meestal een hapje en een drankje voor de gasten. U kunt het hapje en drankje zoveel uitbreiden als u zelf wilt. Misschien wilt u de gasten die van ver moeten komen ook trakteren op een lunch of diner zodat zij weldoorvoed weer huiswaarts kunnen keren. Wellicht gaat aan de receptie nog een overleg vooraf waarbij een lunch nodig is zodat u de catering receptie kunt laten voorafgaan door een lunchbuffet. Het is ook mogelijk dat u na afloop van de receptie met een kleiner gezelschap wilt dineren. U hoeft dan niet na de receptie nog ergens anders heen te gaan maar kunt genieten van een heerlijk diner dat voor u ter plekke wordt geserveerd door de medewerkers van orange5 Ctering en Events.

U kunt uw catering receptie Den Haag en omstreken volledig naar eigen wens inrichten. Wij organiseren recepties voor kleinere gezelschappen maar ook voor grote gezelschappen tot honderden mensen in grote ruimtes zoals een kerk of een Schouwburg. Meer weten? Bel ons gerust voor informatie.

Receptiehapjes

Orange5 Catering & Events serveert een uitgebreid scala aan een overheerlijke receptiehapjes. Denk hierbij aan een bruchetta met gedroogde Iberico ham, Westlandse tomaatjes en humus. Wildzwijn Paté met veenbessen dressing of een Portobello gevuld met gegrilde groenten en gekarameliseerde geitenkaas. Wij bieden u werkelijk culinaire hoogstandjes waarmee u uw gasten enorm zult verrassen. Daarbij maken wij gebruik van biologisch verantwoorde producten. Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan en hebben niet alleen een goed hart voor de mens maar ook voor het dier. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor het organiseren van een catering receptie in Den Haag en omstreken neem dan gerust contact op met orange5 Catering en Events. We staan u graag te woord en komen ook naar u toe om u geheel vrijblijvend persoonlijke te informeren en te adviseren.

Interessante locaties voor uw receptie

Orange5 beschikt over contacten in de regio Den Haag en kan u interessante locaties aanbevelen voor het organiseren van een receptie. Denk bijvoorbeeld aan het Vredespaleis. Het Vredespaleis is het meest gefotografeerde gebouw van Den Haag en huisvest het internationaal Gerechtshof en het Permanent Hof van Arbitrage. Het is een zeer voorname locatie voor een receptie waar tot wel 350 personen kunnen worden ontvangen. Wij verzorgen ook de receptiecatering in Den Haag en omstreken in een synagoge die tegenover het Malieveld is gelegen of in de Fokker Terminal maar ook in de Koninklijke Schouwburg of in het Louwman Museum. Buiten Den Haag Kunt u voor bijvoorbeeld gebruik maken van hangaar2 in Katwijk. Een unieke evenementen locatie waar ook een receptie voor wel 2500 personen kan worden georganiseerd. Uiteraard organiseren wij ook graag kleinere evenementen bij u op kantoor.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Wilt u meer informatie over het laten verzorgen van de catering ten behoeve van uw receptie in Den Haag en omgeving? Orange5 Catering is hiervoor een ideale partner met een schat aan ervaring. Bel ons via 06-21573871 of stuur onderstaand contactformulier in met uw vraag/opmerking!