m
m
Image Alt
Catering Wassenaar
Hollandse-Catering2-600x600

Catering Wassenaar

Orange5 Catering & Events

Wilt u zeker zijn van een geslaagd familiefeest of zakelijk evenement in Wassenaar kies dan voor Orange 5 Catering & Events uit Den Haag. Wij helpen u graag bij alle facetten van de organisatie van uw evenement en zorgen voor een ware culinaire beleving. Orange 5 is gevestigd in Den Haag en bedient de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. In Wassenaar verzorgen wij de catering voor alle soorten evenementen zoals een vergadering, borrel of brunch, maar ook particuliere feesten zoals een vrijgezellenfeest, bruiloft of familiediner. Neem contact op met Orange 5 Catering voor meer informatie als u overweegt een evenement te organiseren in Wassenaar. Op onze website kunt u al veel informatie vinden en inspiratie opdoen voor uw eigen evenement.

Arrangementen en concepten

Wij verzorgen graag de catering in Wassenaar geheel op maat maar u kunt ook kiezen uit verschillende arrangementen. Kies uit arrangementen voor een koud of warm buffet, een lunch of diner.

Er zijn ook verschillende zakelijke arrangementen beschikbaar voor onder meer meetings of voor een symposium. De arrangementen zijn volledig afgestemd op de behoefte van uw gasten en afgestemd op het soort evenement. Orange 5 Catering & Events werkt volgens aantrekkelijke concepten waaronder het Streetfood concept, het Hollands concept en het WKR concept. Op de website vindt u meer informatie over onze arrangementen en concepten. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie en hulp bij de organisatie van uw evenement in Wassenaar.

Een culinaire beleving

Wij willen graag dat u en uw gasten helemaal tevreden zijn over de catering. Wij doen er dan ook alles aan om van uw evenement in Wassenaar een succes te maken. Heerlijke gerechten en dranken, gebaseerd op biologische, ecologische en duurzame producten. Verder kunnen wij u van dienst zijn bij de keuze van de locatie in Wassenaar, de personele bezetting, de aankleding van de ruimte en het benodigde meubilair.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice
Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Direct & gratis een offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zuid-Holland, neem dan contact op met Orange5 Catering & Events via onderstaand contactformulier of bel direct 06 -21 57 38 71 . Wij informeren u graag vrijblijvend een kunnen ook tal van ideeën aan de hand doen in voor geschikte locaties in Den Haag en omgeving; van Paleiskerk tot Synagoge, de Fokker terminal of de Koninklijke Schouwburg. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken bij u op kantoor of bedrijf.

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.

Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Duurzaam & Fairtrade

Samenwerking met lokale ondernemers

Goede prijs

Bewust omgaan met producten

Biologisch & Ecologisch