Energizing Concept
Energiek uw evenement tegemoet
Congressen en symposia bestaan vaak uit intensieve en lange dagen. Er wordt veel gevraagd van de deelnemers en ze krijgen veel informatie te verwerken.
Om uw gasten scherp te houden hebben wij een concept ontwikkeld, bestaande uit vrijwel uitsluitend producten met langzame koolhydraten.
Hierdoor blijft de suikerspiegel op een constant niveau. Voor wat extra energie serveren wij in de pauze energie gevende lolly’s’.
Voorbeeld Energizing Concept invulling
Eerlijke service, biologisch, duurzaam met een goede prijs
Ontvangst en pauze
Met ecologische koffie en/of thee en landgoedsappen hierbij serveren wij huisgemaakte zoetigheden:
Worteltaart
Worteltaart met sinaasappel
Brownie
Brownie met noten en gedroogd fruit
Bananencake
Bananencake met een roomkaas frosting

Lunchbreak
Wij beleggen notenbroodjes, meergranenbroodjes en pompoenbroodjes met onderstaande belegsoorten.
Geitenkaas
Geitenkaas, gegrilde courgette en pompoen, abrikozencompote, rucola (V)
Gerookte kalkoen
Gerookte kalkoen, spinazie, mango, komkommer, yoghurtdressing
Rosbief van Wagyu rund
Rosbief van Wagyu rund uit Maasland, geroosterde zaden, truffelsaus, sla, bieslook, Westlandse tomaat
Geroosterd Livar filet
Geroosterd Livar filet, gebakken boerenkool, honing-mosterddressing, lente uitjes
Kruidenomelet van hoeve ei
Kruidenomelet van hoeve ei, knapperige sla, bieslook mayonaise van hoeve ei, Westlandse tomaat (V)
Tijdens uw event lopen onze medewerkers rond met wijnglazen gevuld met salade & Tai Pan doosjes
Onze medewerkers lopen rond met de volgende koude en warme items: Wijnglazen, gevuld met de volgende salades:
Salade kip
Op houtskool met citroen geroosterde kip, mango, knapperige sla, pompoen-pitten, komkommer, abrikozendressing
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Wagyu uit Maasland, hazelnoot, zonnebloempitten, balsamico, olijfolie, sla, Westlandse tomaatjes, overjarige kaas
Gekookt hoeve ei
Gekookt hoeve ei, spinazie, broccoli, Westlandse tomaatjes, komkommer, yoghurt-kruidendressing (V)
Tai pan doosjes met tagliatelle, gebakken spinazie, ricotta, broccoli, Parmezaanse kaas, trostomaatje en rucola (V). Keuze:
Geroosterde citroenkip
Geroosterde citroenkip met tagliatelle, gebakken spinazie, ricotta, broccoli, Parmezaanse kaas, trostomaatje en rucola
Geroosterde kalkoenfilet
Geroosterde kalkoenfilet met tagliatelle, gebakken spinazie, ricotta, broccoli, Parmezaanse kaas, trostomaatje en rucola
Opkikker
Om uw gasten nog een laatste opkikker te geven serveren wij in de pauze gezonde, energie gevende lolly’s of bakjes yoghurt. Hierbij kunnen zij een keuze maken uit:
Lolly's
Groene tee-, koffie- of pompoenlolly’s
Boeren yoghurt
Boeren yoghurt met citrusfruit, noten en zaden, kiwi, aardbei
Optioneel
Optioneel kunt u uw gasten nog een afsluitende borrel aanbieden. Hierover informeren wij u graag.

Overige voorbeelden
Vorm een beeld van Orange5
- Kerstcatering
-
$
100
vanaf p.p.
- Uw kerstborrel of kerstdiner voorzien van exclusieve hapjes en gerechten. Wij vertalen uw wensen naar een feestelijk event.
- Streetfood Concept
-
$
100
vanaf p.p.
- Wij maken de menukeuze makkelijk voor u met eetkraampjes van waaruit handzame gerechtjes vers worden geprepareerd.
- Hollands Concept
-
$
100
vanaf p.p.
- Helemaal eigentijds en maatschappelijk verantwoord met het gebruik van overwegend lokale en biologisch verantwoorde producten.
- Maatwerk
-
$
100
vanaf p.p.
- Dankzij een uitgebreid netwerk, jarenlange ervaring en creativiteit hebben wij voor elke gewenste invulling een oplossing op maat.