m
m
Image Alt
Catering voor particulieren
Orange5 voordelen - amuse600x610

Catering

Voor particulieren

Iedereen heeft wel eens wat te vieren. Groot, klein, thuis of uit. Bij de organisatie van uw unieke verjaardag, jubileum of huwelijk komt veel bij kijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u door het aanbod en keuze van zoveel leveranciers door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat voor eten zal ik serveren, welke dranken moeten we schenken, zullen we een tent huren, hoeveel zitjes en statafels, locatie, bruidstaart, fotograaf, bloemdecoratie, menukaarten, servieskeuze, live-muziek of een dj? Zo maar enkele zaken om rekening mee te houden.

Orange5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie van uw partij en neemt u veel zorgen uit handen.

Ervaar Orange5 catering & events

Eerlijke service, biologisch, duurzaam met een goede prijs

Uw wensen staan centraal

Samen met u gaan we het gehele traject in. Uw wensen staan centraal, zodat u de regie behoudt. Het fijne hiervan is, is dat op de dag zelf u alles los kunt laten en wij precies doen wat we hebben afgesproken. En uiteraard zetten we net dat stapje extra, om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft en dat uw gasten onder de indruk zijn van uw organisatietalent!

Kwalitatief hoog niveau

Orange5 Catering & Events luistert naar uw wensen en vertaalt die in uitstekende voorstellen. Wij bieden culinaire invullingen van kwalitatief hoog niveau, wij zijn eerlijk op het gebied van inkoop en u wordt achteraf niet geconfronteerd met onaangename verrassingen.

Bij Orange5 is duurzaam de standaard, voor een goede prijs

Regionaal, biologisch en duurzaam, tegen een goede prijs. Een moeilijke combinatie, maar Orange5 Catering & Events heeft, in samenwerking met lokale ondernemers, voor uw wens een voorstel.

Duurzaam & Fairtrade

Biologisch & Ecologisch

Samenwerking met lokale ondernemers

Bewust omgaan met producten

Inkoop bij lokale middenstanders

Uitstekende prijs

section-title-image

Concept voorbeelden

Vorm een beeld van Orange5

 • Energizing Concept
 • $ 100
  vanaf p.p.
 • Catering met energie gevende producten, zodat het energiepeil op niveau blijft en u het maximale uit uw bijeenkomst haalt.
 • Streetfood Concept
 • $ 100
  vanaf p.p.
 • Wij maken de menukeuze makkelijk voor u met eetkraampjes van waaruit handzame gerechtjes vers worden geprepareerd.
 • Hollands Concept
 • $ 100
  vanaf p.p.
 • Helemaal eigentijds en maatschappelijk verantwoord met het gebruik van overwegend lokale en biologisch verantwoorde producten.
 • Maatwerk
 • $ 100
  vanaf p.p.
 • Dankzij een uitgebreid netwerk, jarenlange ervaring en creativiteit hebben wij voor elke gewenste invulling een oplossing op maat.

Over Ons

Door de ervaringen tijdens de opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee.

Ruth Postel
Directeur van evenementenorganisatie 2tact

Over Ons

Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het heel snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken

Laura van Waas
Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg

Over ons

Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan.

Caroline Scholtz
Voormalig event manager van HiiL Innovating Justice