Cateringconcepten Den Haag

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte partner voor de organisatie van een diner, een lunch of bijvoorbeeld een receptie in Den Haag en omstreken kies dan voor Orange5 Catering & Events. Orange 5 is gespecialiseerd in het verzorgen van de catering en alles wat daar verder bij komt kijken. Of u nu een zakelijk diner wilt laten verzorgen, een borrel of een receptie voor een bruiloft wilt organiseren, Orange 5 Catering & Events is u daarbij graag van dienst.

Over Orange5 Catering

Bij het organiseren van een dergelijk evenement komt veel kijken en wij helpen u graag bij alle facetten van deze organisatie. Het begint al met de keuze van de meest geschikte locatie. Wij komen uiteraard graag bij u op kantoor om de catering voor uw feestelijke bijeenkomst te verzorgen, maar wij kunnen ook bemiddelen bij het vinden van een geschikte locatie in en om Den Haag. Denk hierbij ook aan bijzondere locaties zoals het Vredespaleis, de Koninklijke Schouwburg of een synagoge.

Orange5 Catering & Events verzorgt verder graag de benodigde personele bezetting en de aankleding van de receptieruimte, dinerruimte of feestlocatie waaronder de groenvoorziening en het benodigde meubilair. Neem gerust contact op met Orange 5 als u meer wilt weten over alle mogelijkheden voor catering Den Haag en omstreken. Onze gerechten zijn gebaseerd op biologische producten en wij bieden verschillende aantrekkelijk concepten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk: catering geheel conform uw wensen.

Het vertalen van uw wensen naar een passend catering concept is een van onze speerpunten. Of u nu een zakelijke receptie of een formele bijeenkomst wilt organiseren zoals een symposium of een walking dinner, een borrel of een lunch, Orange5 Catering & Events helpt u graag bij het organiseren van een festiviteit waarvan uw gasten nog lange tijd zullen nagenieten. Wij verzorgen graag een kwalitatief hoogstaande culinaire omlijsting voor uw receptie in Den Haag of andere festiviteit. Orange 5 werkt met zogenaamde cateringconcepten die helemaal aansluiten bij uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om de catering volledig op maat samen te stellen. Wij komen graag naar u toe om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

De verschillende cateringconcepten

Wat voor festiviteit u ook wilt organiseren: van lunch tot diner, receptie of een feest; u kunt bij ons altijd kiezen uit meerdere aantrekkelijke cateringconcepten. De gerechten die wij serveren zijn bij alle cateringconcepten gemaakt van biologische en ecologische producten. Ook catering volledig op maat behoort tot de mogelijkheden.

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

Het energizing concept

Betreft het een langdurige bijeenkomst waarbij uw gasten veel informatie in zich op moeten nemen? Het energizing concept is dan een voor de hand liggende keuze. Wij zorgen ervoor dat uw gasten scherp blijven door vrijwel uitsluitend producten met langzame koolhydraten aan te bieden. De suikerspiegel blijft hierdoor op een constant niveau. Het energizing concept omvat bijvoorbeeld: worteltaart met sinaasappel, bananencake met roomkaas, een opkikker in de vorm van een energie gevende lolly of overheerlijke bakjes yoghurt.

Het WKR concept

Wilt u graag voor uw catering Den Haag de cateringkosten zo laag mogelijk houden dan kunt u waarschijnlijk het beste kiezen voor het WKR concept. Voorbeelden uit bijvoorbeeld de broodjeslunch van het WKR concept zijn belegde broodjes met geitenkaas en gegrilde courgette of broodjes belegd met gerookte kalkoen, spinazie en mango. Ook kunnen wij heerlijke hapjes voor bij uw catering receptie aanbieden zoals spiesjes van op houtskool gegrilde kip en gehaktballetjes maar ook koude heerlijkheden zoals blini’s met gerookte zalm en met zalmkaviaar.

Het Hollands concept

Het derde cateringconcept waarvoor u bij Orange 5 kunt kiezen is het zogenaamde Hollands concept. Het Hollands concept bestaat uit gerechten gemaakt van regionale biologische en duurzame producten maar wel tegen een lage prijs. Dit is uiteraard een lastige combinatie maar Orange 5 heeft in samenwerking met lokale ondernemers kans gezien een typisch Hollands concept samen te stellen tegen een alleszins betaalbaar tarief. Tijdens uw receptie, diner, lunch of feest kunnen onze medewerkers bijvoorbeeld rondlopen met de volgende gerechtjes: een salade van Stellendamse garnalen, gerookt Wagyu vlees, gebakken zeewolffilet van de Scheveningse afslag of langzaam gegaarde sukade met puree van pastinaak en knolselderij. Alle hapjes zijn gebaseerd op biologisch en ecologisch verantwoorde producten

Het streetfood concept

Het vierde en laatste cateringconcept dat wij u kunnen aanbieden is het zogenaamde streetfood concept. Tijdens de receptie of ander evenement stellen wij verschillende kraampjes op, waarin de gerechten worden aangeboden. Uw gasten kunnen tijdens de receptie, de lunch of het diner rondlopen en op deze manier gemakkelijk met elkaar in gesprek zijn. Het streetfood concept is bij uitstek geschikt voor een receptie. Wij bieden een uitgebreide en gevarieerde keuze uit allerlei hapjes in het Hollands assortiment. Denk aan oesters, wafels en crepes en noodles maar ook aan flammkuchen en aan hamburgers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de hapjes passen bij uw receptie en uw gasten verrast zullen over de heerlijke smaken van zowel de gerechten als de dranken.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor de organisatie van een catering diner of receptie in Den Haag en omstreken neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij kunnen u desgewenste de organisatie van de catering volledig uit handen nemen, inclusief personeel en aankleding van de ruimte. Uiteraard verzorgen wij de receptie geheel overeenkomstig uw wensen.

Voor een totale beleving, het ontzorgen van de organisatie rond uw evenement zoals een receptie, lunch, diner of feest gaat u naar Orange 5 Catering & Events.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

Neem gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact op met Orange5 Catering & Events via het contactformulier of bel 06 - 21 57 38 71. Wij helpen u graag verder!