Congrescatering Den Haag

Organiseert u een congres of ander groot evenement in Den Haag of omgeving? Zoekt u een goede cateraar? Kies dan voor Orange5 Catering & Events! Wij beschikken over jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering en alles wat daarbij komt kijken voor zowel grote als kleine evenementen, zowel zakelijk als voor particulieren.

Orange 5 ontzorgt

Congrescatering stelt natuurlijk bepaalde eisen op het gebied van onder meer het aanbieden van gerechten en hapjes en de personele bezetting. Orange5 biedt aantrekkelijke concepten voor congrescatering en catering voor andere evenementen waarbij alle gerechten gebaseerd zijn op biologische producten. Hierna vertellen wij meer over de verschillende concepten en geven wij enkele voorbeelden van de mogelijkheden op het gebied van gerechten en dranken.

Wij nemen u indien u dat wenst de gehele organisatie van congrescatering uit handen. Dat begint al bij het kiezen van een geschikte locatie in Den Haag en omgeving. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij het maken van de juiste keuze van de locatie en beschikken over contacten bij bijzondere locaties zoals het Vredespaleis, een synagoge, het Louwman Museum of de Koninklijke Schouwburg. Voor een congres is uiteraard over het algemeen een grotere locatie nodig maar wij kunnen ook op kantoor de catering verzorgen voor grotere groepen waaronder een receptie, lunch of diner. Wij kunnen u voor de congrescatering naast de gerechten en dranken ook andere zaken uit handen nemen. Denk hierbij onder meer aan het verzorgen van het benodigde meubilair zoals tafels en stoelen of statafels en het aankleden van de ruimte met tafelkleden en accessoires zoals suikerpotjes of een gezellig plantje of kaarsje.

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

Wij verzorgen ook de benodigde personele bezetting en de groenvoorziening. Neem gerust contact op met Orange 5 Catering & Events als u meer wilt weten over alle mogelijkheden voor congrescatering in Den Haag en omgeving.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Congrescatering concepten

Orange5 Catering en Events biedt catering op maat en wij kunnen dan ook een congrescatering aanbieden die geheel volgens uw wens is samengesteld. Het is ook mogelijk om te kiezen uit vier concepten:

 • Het Energizing concept
 • Het WKR concept
 • Het Hollands concept
 • Het Streetfood concept.
 • Energizing concept

  Wat betreft congrescatering is het energizing concept een veel gekozen optie. Bijeenkomsten zoals een symposium of een congres bestaan vaak uit lange intensieve dagen. Van de deelnemers wordt veel gevraagd op het gebied van het verwerken van informatie. Om uw gasten tijdens het congres scherp te houden hebben wij een speciaal concept ontwikkeld dat vrijwel alleen bestaat uit producten met langzame koolhydraten. Het gevolg hiervan is dat de suikerspiegel op een constant niveau blijft en uw gasten zich energiek zullen blijven voelen.

  Voorbeelden van gerechten uit het energizing concept zijn onder meer worteltaart met sinaasappel, een brownie met noten en gedroogd fruit, bananencake met een roomkaas frosting, geitenkaas en gegrilde courgette en pompoen of een kruidenomelet van hoeve ei met knapperige sla en bieslook mayonaise. Wilt u uw gasten tussendoor een opkikker geven om de geest aan te scherpen dan kunnen wij een energierijke lolly of een heerlijk bakje verse yoghurt aanbieden. Uiteraard kan congrescatering worden uitgebreid met een afsluitende borrel of een afsluitend diner en met een tussentijdse lunch.

  WKR, Streetfood en Hollands concept

  Bij Orange 5 Catering & Events kunt u naast het energizing concept, dat bij uitstek geschikt is voor congrescatering, ook kiezen voor het WKR concept, het streetfood concept en het Hollands concept. Ook het streetfood concept is heel geschikt voor congrescatering. Het bijzondere aan het streetfood concept is de wijze van aanbieden van de gerechtjes en hapjes. Dit vindt namelijk plaats vanuit verschillende kraampjes zodat uw gasten rondlopen en gemakkelijk met elkaar in gesprek kunnen gaan. Een uiterst geschikt concept voor netwerken. Het streetfood concept is heel geschikt voor een pauze tijdens een congres of ander groot evenement maar ook voor een receptie of borrel. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het energizing concept en het streetfood concept met elkaar te combineren.

  Wilt u de kosten van catering zo laag mogelijk houden dan is het WKR concept een goed alternatief. Tenslotte bieden wij u nog het zogenaamde Hollands concept waarbij de catering invulling is gebaseerd op regionale, biologische en duurzame producten tegen een lage prijs. Wij hebben hiervoor in samenwerking met lokale ondernemers een typisch Hollands concept bedacht. Geen gemakkelijk opgave maar met een geweldig resultaat.

  Biologisch en duurzaam

  Het is steeds meer in opkomst: zoveel mogelijk gebruik maken van zogenaamde biologische voedingsproducten. Bij de productie van biologisch voedsel is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en met het dierenwelzijn. Een actueel onderwerp en ook Orange 5 Catering & Events vindt het milieu en het dierenwelzijn uiterst belangrijk. Al onze concepten zijn dan ook gebaseerd op biologische producten en ook de dranken die wij aanbieden zijn op biologische wijze geproduceerd. Denk hierbij aan biologische thee en koffie maar ook aan bijvoorbeeld biologische landwijnen.

  Naast de vier concepten bieden wij uiteraard ook congrescatering op maat. Geen enkele bijeenkomst of evenement is hetzelfde; of het nu gaat om een receptie, een feest, een congres of symposium of een borrel op kantoor. Orange 5 Catering & Events neemt u ook graag andere zaken uit handen zoals de groenvoorziening, het vinden en regelen van een geschikte locatie, de personele bezetting en de aankleding van de ruimte waaronder het benodigde meubilair. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden voor congrescatering bij Orange 5 Catering & Events.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

  Meer informatie over Orange5 Catering m.b.t. congrescatering in Den Haag en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06 - 21 57 38 71. Graag verzorgen wij de catering op uw congres!