Congreslocatie Zuid Holland

Organiseert u een congres of symposium en bent u op zoek naar een geschikte locatie in Den Haag en omgeving dan kunt u bij Orange 5 Catering & Events terecht voor adviezen en hulp bij het reserveren van congreslocaties.

Over Orange5 Catering & Events

Wij beschikken over tientallen contacten in de regio en kunnen u een grote keuze uit verschillende congreslocaties in Zuid-Holland aanbieden. Orange 5 Catering & Events verzorgt graag alles wat te maken heeft met uw congres: van de hapjes, drankjes en de maaltijden tot het reserveren en inrichten van de locatie, de benodigde personele bezetting en de groen aankleding van de locatie. Bij Orange 5 kunt u kiezen uit aantrekkelijk concepten voor de heerlijkste gerechten maar u kunt ook kiezen voor catering volledig op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Voorbeelden congreslocaties Zuid-Holland

Geschikte congreslocaties moeten plaats bieden aan een groot aantal mensen. Orange 5 beschikt daartoe over verschillende mogelijkheden in de regio Den Haag. Voor een congres biedt de Paleiskerk een geweldige ambiance en het is daarbij een zeer centraal gelegen locatie. De Paleiskerk biedt u alle moderne technische faciliteiten en kan ook de ruimte aan uw specifieke wensen aanpassen. Orange 5 Catering & Events kan in de Paleiskerk alle soorten catering verzorgen. Hapjes en drankjes, koffiepauzes met versnaperingen, een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner al dan niet in buffetvorm.

De Grote Kerk

De Grote Kerk in Den Haag biedt plaats aan maximaal 1650 personen en leent zich hiermee uitstekend voor congressen, recepties en beurzen. De Grote Kerk ligt midden in het hart van het oude centrum en is een bijzondere evenementenlocatie en daarbij ook een historische locatie. Ook in de Grote Kerk kunnen wij u alle zorgen omtrent uw congres uit handen nemen. Orange 5 zorgt voor de personele bezetting en het benodigde meubilair en serveert uiteraard de heerlijkste gerechten.

Het Vredespaleis

Het Vredespaleis is een geschikte locatie voor congressen en symposia tot maximaal 350 personen. Het Vredespaleis is het meest gefotografeerde gebouw in Den Haag en huisvest het Internationaal Gerechtshof en het Permanent Hof van Arbitrage. Een prachtige omgeving om een congres te organiseren of een symposium, een lezing of andere zakelijke bijeenkomst. Ook hier zijn wij u graag van dienst bij de volledige organisatie van uw evenement.

De Fokker Terminal

De Fokker Terminal is ook een zeer geschikte evenementenlocatie voor een congres. Het gaat hier om de voormalige school voor luchtvaarttechniek die een grote metamorfose heeft ondergaan en nu geschikt is voor gebruik binnen de zakelijke markt. Een zeer goed bereikbare locatie die ook nog eens beschikt over 400 parkeerplaatsen. De Fokker Terminal is hiermee een zeer leuke en geschikte congreslocatie.

Orange 5 Catering & Events heeft contacten met tal van andere locaties zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Schouwburg waar u gebruik kunt maken van een aantal prachtige klassieke foyers of het Louwman Museum. Het Louwman Museum is een museum voor historische auto’s en motorfietsen en is daarmee een superleuke locatie voor het houden van een zakelijk evenement.

Neem gerust contact op met Orange 5 Catering en Events als u meer wilt weten over deze of andere locaties voor een congres of symposium of andere bijeenkomst. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en helpen u graag bij de organisatie van uw congres of symposium.

Catering mogelijkheden voor congressen

Wij kunnen uw congres volledig verzorgen inclusief catering benodigdheden. Zoals al eerder gezegd zorgen wij graag voor de aankleding van de locatie variërend van tafels en stoelen, statafels, buffetten en de benodigde groenvoorziening. We kunnen de personele bezetting voor u verzorgen. Orange 5 werkt met aantrekkelijke concepten maar kan ook catering op maat verzorgen.

Wij bieden ook speciale congrescatering: het zogenaamde energizing concept. Het energizing concept bestaat vrijwel uitsluitend uit gerechten met langzame koolhydraten. Het effect hiervan is dat de suikerspiegel op een constant niveau blijft waardoor uw gasten zich langdurig kunnen concentreren en scherp zullen blijven. Daarbij is het goed om te weten dat alle gerechten van Orange 5 Catering en Events gebaseerd zijn op biologische en ecologische verantwoorde producten.

Andere mogelijkheden zijn het WKR concept (geschikt als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden), het Hollands concept en het streetfood concept. Bij het streetfood concept worden de gerechten op verschillende locaties aangeboden zodat uw gasten kunnen rondlopen en met elkaar in gesprek kunnen komen. Ook het streetfood concept is een zeer geschikt concept voor een congres. Wilt u op uw congreslocatie gebruik maken van verschillende concepten en bijvoorbeeld het energizing concert en het streetfood concept met elkaar combineren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem contact op met Orange 5 Catering en Events als u meer wilt weten over alle mogelijke congreslocaties in Zuid-Holland of voor meer informatie over onze concepten.

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events

U kunt op de congreslocatie van uw keuze ook gebruik maken van catering voor een receptie, voor een lunch of diner of voor een feestelijke bijeenkomst. We kunnen desgewenst de locatie ook in feestelijke stemming aankleden. Uiteraard verzorgen wij ook graag de catering bij u aan huis of op kantoor. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en maken altijd gebruik van ecologische, biologische producten. Wij vinden het milieu belangrijk en willen zo een steentje bijdragen aan het behoud van een goed leefklimaat. Wij serveren bijvoorbeeld biologische koffie en thee, biologische landwijnen en ook ons voedsel is afkomstig van biologische teelt. Kijk eens op onze website om ideeën op te doen voor heerlijke gerechten of bel ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor een congreslocatie in Zuid-Holland.