Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Den Haag

Voor uw bedrijfsborrel, congres of particulier evenement op zoek naar een ervaren Cateraar die al uw zorgen uit handen neemt m.b.t de catering? Den Haag is onze vestigingsplaats en wij, Orange 5 Catering & Events, hebben inmiddels diverse bijeenkomsten in Den Haag tot een succes gebracht! Orange 5 Catering verzorgt de catering voor alle soorten evenementen en ook allerlei extra diensten die ervoor zorgen dat u en uw gasten kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Kies uit verschillende arrangementen en aantrekkelijke concepten of kies voor catering op maat. Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze werkwijze, de beschikbare locaties, de arrangementen, concepten en onze visie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden.

Orange 5 Catering doet meer

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken en rijzen allerlei vragen. Vragen zoals hoeveel tafels of statafels heeft u nodig, welke gerechten kiest u en welke dranken passen daarbij. Ook zaken als de locatie, de aankleding van de locatie en de personele bezetting zijn belangrijke onderdelen bij de organisatie van een evenement in Den Haag.
Orange 5 Catering & Events helpt u graag bij de organisatie en heeft de antwoorden op al uw vragen. In Den Haag beschikken wij over tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijk locatie: van kerk tot Schouwburg of synagoge.

Arrangementen en catering op maat

Kies uit bijvoorbeeld vergaderarrangementen voor 1 of 2 dagdelen, een luncharrangement en verschillende dinerarrangementen. Wilt u uw feest in Den Haag volledig op maat laten samenstellen dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Orange 5 Catering & Events stelt u wensen centraal en wij zijn bijzonder flexibel. Wij maken gebruik van duurzame producten op biologische en ecologische basis. Neem contact met ons op voor uitgebreide en vrijblijvende informatie en voor advies. Wij komen ook graag naar u toe om persoonlijk met u te overleggen over uw evenement in Den Haag.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg