Duurzame catering Den Haag

Orange5 Catering & Events is gespecialiseerd in het organiseren van diverse evenementen in Den Haag en omstreken. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame catering in Den Haag en omstreken is Orange5 Catering & Events een geschikte partner voor uw event. Wij staan graag voor u klaar tijdens een bedrijfsborrel, symposium en zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard kunt u voor diverse events bij ons terecht. Een duurzame catering in Den Haag wordt geleverd met alle facetten zoals de aankleding van uw event passend bij het thema. Heeft u zelf geen locatie? Dan kan Orange5 Catering & Events u hiermee helpen. Wij hebben namelijk diverse samenwerkingen met luxe locaties die uiterst geschikt zijn voor uw event.

Duurzame catering, wat kunt u verwachten?

U wenst een catering waarbij alle onderdelen duurzaam zijn. Bij Orange5 Catering & Events kunt u zeker zijn van biologische en ecologische producten. Bij ons staan uw wensen centraal en wordt er gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden om een optimaal event te organiseren. Naast het leveren van de duurzame catering in Den Haag helpen wij ook graag met de verdere organisatie van uw event. Denk hierbij aan de decoratie van uw event, het meubilair, personeel, diverse kant-en-klare caterings concepten en indien gewenst een locatie huren. De mogelijkheden binnen Orange5 Catering & Events zijn zeer divers en zijn tevens op maat gemaakt beschikbaar. Samen zorgen we ervoor dat het event succesvol is en lang in het geheugen van uw gasten blijft.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Hoe ziet een duurzame catering in Den Haag eruit?

Onze producten zijn gegarandeerd duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Wij werken enkel met biologische- en ecologische producten en produceren de meest creatieve gerechten. De duurzame producten en creatieve combinaties resulteren in heerlijke gerechten en smaaksensaties. Als duurzame catering in Den Haag en omstreken, hechten wij veel waarde aan het milieu en het welzijn van vee. De productie van onze producten worden zodanig bewerkt dat er zo min mogelijk mestoverschot tot stand komt. De mest die vrij komt wordt zoveel mogelijk gebruikt voor de eigen landbouw en het overige wordt ondergebracht bij de mede-boeren in de omgeving. Hierdoor ontstaat er geen mestoverschot en wordt het natuurlijke proces bevorderd. Om mestoverschot te minimaliseren wordt er op deze manier samengewerkt met andere agrarische bedrijven. De mest vanuit een veebedrijf wordt bijvoorbeeld geleverd aan een akkerbouwbedrijf, die voorziet het veebedrijf dan weer van stro. Deze manier van samenwerken wordt als duurzaam gezien. Als het gaat om duurzaamheid van het welzijn van het vee worden er bepaalde maatregelen getroffen. Zo wordt het vee gevoerd met biologisch voer, wordt er alleen antibiotica gegeven wanneer dit noodzakelijk is en het vee heeft meer leefruimte. Onze producten zijn dan ook voorzien van het Europees biologisch kenmerk, zo weet u zeker dat onze gerechten duurzaam tot stand zijn gekomen.

De duurzame catering concepten binnen Orange5 Catering & Events

Als duurzame catering in Den Haag hebben wij voor u al een aantal kant-en-klare catering concepten waaruit u kunt kiezen. Elk concept heeft zijn eigen kenmerken en doeleinden. De vier concepten zijn dan ook duurzaam. Naast de concepten kunt u natuurlijk ook in overleg uw wensen bespreken en samen zullen wij dan een event op maat ontwikkelen. Lees hieronder uit welke concepten u kunt kiezen bij Orange5 Catering & Events.

 • WKR-concept
 • Energizing concept
 • Hollands concept
 • Streetfood concept
 • Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR-concept

  Dit duurzame concept is ontwikkeld om de caterings kosten zo laag mogelijk te houden. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame catering in Den Haag, zullen de kosten vaak hoger liggen, want biologische producten hebben nu eenmaal een hogere prijs. Wanneer u de kosten wat wilt drukken, is dit concept misschien wel iets voor u. Samen met Orange5 Catering & Events wordt de locatie bepaald en de verdere invulling van het event. Op onze website vindt u diverse menu-suggesties van het WKR-concept.

  Energizing concept

  Wilt u een congres of symposium organiseren? Dan kunt u kiezen voor het energizing concept. Dit concept is speciaal bedacht voor events die zeer intensief zijn zoals een congres. Soortgelijke bijeenkomsten vragen vaak veel aandacht van uw gasten en het is daarom van belang dat het energieniveau op pijl wordt gehouden. Dit concept helpt hierbij door gerechten met langzame koolhydraten te serveren. Dit concept helpt de suikerspiegel in balans te houden en draagt bij aan een hoger concentratievermogen. Als u benieuwd bent naar voorbeelden van dit concept, dan kunt u verder lezen op de website.

  Hollands concept

  Het Hollands concept is duurzaam en bevat ook nog eens regionale producten. Dit concept is laag in de kosten. Het combineren van duurzaam voedsel en regionale producten was erg lastig maar wij zijn er in geslaagd om een typisch Hollands Concept te creëren. Wilt u meer weten over dit concept? Lees dan verder op de website.

  Streetfood concept

  Het streetfood concept is zeer geschikt wanneer uw event draait om netwerken. Het concept bevat duurzame gerechten die gepresenteerd worden in verschillende kraampjes. In elk kraampje zijn andere gerechten te vinden en er zijn meerdere kraampjes gestald. Naast dat er sneller wordt genetwerkt wordt de wachttijd ook verminderd met dit concept omdat er meerdere punten zijn waar gerechten geserveerd worden. De regie van dit concept ligt bij uw gasten zelf en zij genieten dan ook van live cooking.

  De locaties van duurzame catering in Den Haag

  De locatiekeuze ligt in uw handen. Regelt u liever zelf een locatie of maakt u liever gebruik van onze locaties? Alles is mogelijk bij Orange5 Catering & Events. Wij hebben nauwe samenwerkingen met verschillende partners in Den Haag en omstreken. Voorbeelden van locaties die wij voor u kunnen regelen zijn het Vredespaleis in Den Haag en de Grote Kerk in Den Haag. Op onze website vindt u een overzicht van al onze partners.

  Neem contact op met Orange5 Catering & Events

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw duurzame catering in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij informeren u graag en drinken graag een kop koffie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons via telefoonnummer 06 - 21 57 38 71