Eventcatering Den Haag

Heeft u iets te vieren of heeft u een zakelijke bijeenkomst en bent u op zoek naar geschikte partner voor de verzorging van de catering? Orange 5 Catering & Events is hét cateringbedrijf voor de verzorging van de heerlijkste gerechten en drankjes en verzorgt ook andere diensten op het gebied van catering. Wij kunnen u de gehele organisatie uit handen nemen, beginnend bij het zoeken van een geschikte locatie in de regio Den Haag tot het verzorgen van de inrichting van uw locatie. Wij nemen u graag de aankleding van de cateringruimte uit handen waaronder de verzorging van het benodigde meubilair en de groenvoorziening. Wij kunnen ook de personele bezetting voor onze rekening nemen.

Uiteraard verzorgen wij graag de eventcatering bij u op kantoor: een borrel, een lunch, een diner of een receptie. Ook voor particulieren is eventcatering in Den Haag beschikbaar. Denk aan een huwelijksfeest of een ander feestje in de familie of een feest voor vrienden. Navigeer via onderstaand menu snel door de pagina:

 • Handige concepten en catering op maat
 • De vier concepten van Orange5 Catering & Events
 • WKR eventcatering concept
 • Energizing eventcatering concept
 • Hollands eventcatering concept
 • Streetfood eventcatering concept & overig
 • Meer over Orange5 Catering & Events
 • Contact opnemen met Orange5 Catering & Events
 • Handige concepten en catering op maat

  Eventcatering is voor elke gelegenheid weer anders. Wij stemmen de invulling van de catering uiteraard volledig af op uw wensen. U heeft bij Orange5 de keuze uit 4 aantrekkelijke concepten (arrangementen) maar u kunt ook kiezen voor eventcatering geheel op maat. Als u kiest voor eventcatering op maat, dan bespreken wij met u al uw wensen en stellen samen met u het voor u perfecte cateringconcept samen. Orange5 Catering en Events baseert haar gerechten graag op biologische producten. Wij dragen het milieu en het dierenwelzijn een warm hart toe en laten deze visie graag tot uitdrukking komen in onze heerlijke landwijnen en hapjes, tijdens een uitgebreide lunch of tijdens een heerlijk diner. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze werkwijze, onze concepten, vragen heeft over biologische producten of andere vragen heeft. Wij informeren u altijd graag én vrijblijvend.

  Eventmanagement Den Haag

  ''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

  De vier concepten van Orange5 Catering & Events

  Als u gebruik wilt maken van eventcatering bij Orange5 dan kiest u uit vijf aantrekkelijke concepten:

 • WKR eventcatering concept;
 • Energizing eventcatering concept;
 • Hollands eventcatering concept;
 • Streetfood eventcatering concept.
 • Alle concepten bestaan uit een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van gerechten, hapjes en dranken. Wij stellen graag samen met u de perfecte eventcatering samen waarbij wij onder meer ook de aankleding van de ruimte en de personele bezetting voor onze rekening kunnen nemen.

  Biologisch / Ecologisch

  Wij werken met eerlijke en lokale producten

  Verse bereiding

  Wij werken uitsluitend met verse producten

  Unieke locaties

  U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

  Ultieme gastvrijheid

  Professioneel, verzorgd en servicegericht

  WKR eventcatering concept

  Het WKR concept is een concept waarbij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. Als u kiest voor het WKR concept dan komen wij bij u op kantoor of op een locatie naar keuze een compleet arrangement verzorgen. Dit arrangement bestaat onder meer uit een ontvangst met ecologische koffie en thee voorzien van huisgemaakte zoetigheden. Daarnaast worden biologische broodjes geserveerd voorzien van het lekkerste beleg en zijn zowel koude als warme hapjes beschikbaar.

  Energizing eventcatering concept

  Het energizing concept tenslotte is een zeer geschikt concept voor bijeenkomsten waarbij de deelnemers scherp moeten blijven. Denk aan een symposium of een congres waarbij de deelnemers vaak urenlang geconfronteerd worden met uitgebreide informatie die zij in zich op moeten nemen. De gerechten uit het energizing concert zijn hier op volledig afgestemd en bestaan uit bijna alleen maar langzame koolhydraten zodat het energieniveau van de deelnemers voortdurend op peil blijft. Enkele voorbeelden van een mogelijke invulling van de catering:

 • op houtskool met citroen geroosterde kip, mango, knapperige sla, pompoen-pitten,
 • carpaccio van Wagyu uit Maasland, hazelnoot, zonnebloempitten, balsamico, olijfolie, sla,
 • gekookt hoeve ei, spinazie, broccoli, Westlandse tomaatjes, komkommer, yoghurt-kruidendressing
 • Ook is het mogelijk uw gasten een opkikker te serveren in de vorm van een energie gevende lolly en kunt u uw gasten bijvoorbeeld een afsluitende borrel aanbieden.

  Hollands eventcatering concept

  Misschien kiest u liever voor het Hollands concept waarbij biologisch en duurzaam zijn gecombineerd met regionaal. Tot het Hollands concept behoren onder meer een salade van Stellendamse garnalen, gerookt Wagyu vlees uit Maasland, overheerlijke gebakken zeewolffilet en bijvoorbeeld met vanillesuiker gestoofde rabarber. Het Hollands concept biedt u de mogelijkheid met gerechten en concepten “te spelen” en met een heel bijzonder samengesteld aanbod heerlijkheden voor de dag te komen. Uw gasten zullen verrast zijn!

  Streetfood eventcatering concept

  Het streetfood concept is een bijzonder concept op een andere manier: het stelt uw gasten in staat tijdens het diner, de lunch of de receptie ongedwongen met elkaar te spreken. Wij bieden vanuit verschillende locaties (kraampjes) de hapjes en gerechten aan zodat uw gasten rondlopen en elkaar tegenkomen tijdens de bijeenkomst. Uw gasten zitten dus niet aan tafel, de gehele middag of avond naast dezelfde personen. Een zeer geschikt concept om te netwerken! Ook bij het streetfood concept kunt u rekenen op de heerlijkste gerechten: burgers van de grill, flammkuchen, noodles uit de wok, frietjes, wafels en crepes, maar ook oesters behoren tot het uitgebreide assortiment van het streetfood concept.

  Natuurlijk behoort ook catering volledig op maat tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen op het gebied van eventcatering, dan kunt u bij Orange5 Catering & Events rekenen op een jarenlange ervaring en een hoge mate van creativiteit waardoor elke gewenste invulling voor de catering mogelijk is.

  Meer over Orange5 Catering & Events

  Orange5 bestaat sinds 2014 en wij vinden de invulling van de catering uiterst belangrijk. Wij staan voor duurzaam, biologisch en lokaal. Orange5 Catering & Events werkt niet alleen samen met lokale leveranciers maar ook met veel toonaangevende Haagse bedrijven. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio Zuid-Holland en kunnen voor u een locatie reserveren variërend van de Haagse schouwburg tot het Vredespaleis of een museum. Uiteraard verzorgen wij ook eventcatering bij u op kantoor en ook aan huis is het verzorgen van catering uiteraard mogelijk. Neem gerust contact op met Orange5 Catering & Events als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden over onze concepten of vragen heeft over de invulling van catering op maat. Wij komen ook naar u toe om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden.

  Contact opnemen met Orange5 Catering & Events