Eventmanagement Den Haag

Op dit moment heeft u ons gevonden, dan bent u dus waarschijnlijk opzoek naar een cateraar of een partij die het eventmanagement t.b.v. van uw event/bijeenkomst/partij in of rondom Den Haag voor u uit handen kan nemen.

Op deze pagina zullen wij u antwoord geven op diverse vragen omtrent eventmanagement en cateringmogelijkheden.

Over Orange5 Catering & Events

Maar eerst bespreken wij Orange5 catering en events. Na 15 jaar voor diverse cateraars gewerkt te hebben, heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te starten. In het bedrijf heb ik mijn ervaringen met betrekking tot catering gebundeld. Deze ervaring in combinatie met duurzame en biologische producten maakt dat Orange5 catering in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende cateraar in de regio Den Haag. Ook in de gehele eventmanagement zijn wij niet meer uit Den Haag weg te denken. Op dit moment werken wij samen met veel andere toonaangevende Haagse bedrijven die zichzelf in ons herkennen. Daarbij maken wij momenteel ook de stap om dit concept uit te breiden naar Utrecht.

Ons concept? Dat is eigenlijk heel simpel: samenwerkingsverbanden aangaan met lokale ondernemers, werken met eerlijke en duurzame producten en dat alles tegen concurrerende prijzen. Heb ik uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees dan gerust verder.

Eventmanagement Den Haag

''Meer lezen over Orange5 Catering & Events''

Eventmanagement, hoe en wat?

Maar eerst bespreken wij Orange5 catering en events. Na 15 jaar voor diverse cateraars gewerkt te hebben, heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te starten. In het bedrijf heb ik mijn ervaringen met betrekking tot catering en eventmanagement gebundeld. Deze ervaring in combinatie met duurzame en biologische producten maakt dat Orange5 catering in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende cateraar. Ook in de gehele eventmanagement zijn wij niet meer uit Den Haag weg te denken.

Op dit moment werken wij samen met veel andere toonaangevende Haagse bedrijven die zichzelf in ons herkennen. Daarbij maken wij momenteel ook de stap om dit concept uit te breiden naar Utrecht. Ons concept? Dat is eigenlijk heel simpel: samenwerkingsverbanden aangaan met lokale ondernemers, werken met eerlijke en duurzame producten en dat alles tegen concurrerende prijzen. Heb ik uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees dan gerust verder.

Locaties in Den Haag

Een belangrijk onderdeel van eventmanagement is de locatie. Orange5 biedt een grote variatie aan locaties. Zo kunt u in Hangaar2 in Katwijk een ruimte van bijna 2450 vierkante meter benutten. Dit biedt u de mogelijkheid om 2500 gasten te ontvangen. Deze locatie is ook te combineren met de TheaterHangaar waar Soldaat van Oranje te zien is tot en met mei 2018. Maar u kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld het Louwman Museum, de Fokker terminal of de grote kerk in Den Haag. Voor een uitgebreid overzicht verwijs ik u graag door naar onze webpagina over de aangeboden locaties.

Catering door Orange5

Als wij voor u het eventmanagement realiseren, kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment aan cateringmogelijkheden. Enkele van onze concepten zijn: het Streetfood Concept, het Hollands Concept, het Energizing Concept, maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties in Den Haag

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

Streetfood Catering

Één van ons best lopende concepten is de Streetfood Catering. Streetfood is overgewaaid vanuit Amerika. Zeker in de grote steden vind je op iedere hoek van de straat wel een kraampje met bijvoorbeeld hotdogs of burgers. Het is ons gelukt om een ruim assortiment aan verschillende gerechten samen te stellen die gedurende het event op verschillende punten worden uitgegeven. Enkele van de gerechten zijn burgers van Wagyu koeien uit Maasland, vleesgerechten bereid op een Green Egg, Pulled Pork en een speciaal voor de klant klaar gemaakte Wagyu steak.

Uw gasten kunnen gedurende het eten zelf kiezen in welke rij zij willen staan voor welk gerecht. Daarnaast is het mogelijk om ecologische wijnen, lokale bieren, landgoedsappen en frisdranken te bestellen. Let op! Voor sommige gerechten wordt een kleine meerprijs per persoon gerekend.

Het Hollands concept

Regionaal, biologisch en duurzaam zijn de drie sleutelwoorden met betrekking tot het Hollands concept. Daarbij komt ook dat wij een lage prijs hebben gerealiseerd. Deze combinatie was erg moeilijk te maken, maar het is ons gelukt. Gedurende het event zullen onze medewerkers rondlopen met een vijftal verschillende gerechten die uw gasten kunnen proberen. Hierbij hebben wij gekeken naar vijf verschillende regio’s die staan voor onze sleutelwoorden. In het Westland hebben we gekeken naar een gerecht zonder vlees. Wij zijn hier uitgekomen op gestoofde rabarber met vanille suiker, geserveerd met handop, aardbeien en koek.

Vanuit het Maasland hebben wij heerlijk gerook Wagyu vlees gehaald. Dit stuk vlees wordt gemarineerd in voorjaarsgroenten en wordt geserveerd met veldsla, overjarige boerenkaas en een dressing van grove mosterd. Voor de andere gerechten verwijzen wij u graag door naar de webpagina van het Hollands concept.

Het Energizing Concept

Het Energizing concept is uitermate goed te combineren met eventmanagement bij symposia en congressen. Dit concept speelt in op de vaak lange zit gedurende het evenement. Het concept bestaat uit gerechten met voornamelijk langzame koolhydraten die er voor zorgen dat de suikerspiegel op een constant niveau blijft. Dit zorgt ervoor dat uw gasten continue scherp blijven en de dag beter zullen doorstaan. Gedurende de pauze kunnen uw gasten kiezen uit een frisse worteltaart met sinaasappel, een stevige brownie met noten en gedroogd fruit of een bananencake met een frosting van roomkaas. Ook bij de lunch is er voor ieders wat wils. Dit varieert van broodjes met een stuk gerookte kalkoen tot geitenkaas en van een kruidenomelet tot Wagyu rund.

Daarnaast lopen onze medewerkers rond met verschillende koude en warme items. Uw gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een carpaccio of een tai pan doosje met tagliatelle. Tot slot bieden wij uw gasten de mogelijkheid om een kopje groene thee of koffie te nuttigen onder het genot van boeren yoghurt of pompoenlolly om zo de geest scherp te houden.

Kwaliteit, duurzaamheid en biologisch

Orange5 staan voor een goede en professionele catering en zorgt voor vlekkeloze eventmanagement in en om Den Haag. Bij het samenstellen van onze kaarten houden wij de kwaliteit hoog in het vaandel en werken wij met zoveel mogelijk biologische en duurzame producten. Daarbij kunnen wij de catering op verschillende locaties verzorgen, maar natuurlijk ook bij u op kantoor.

Heeft u een evenement en zoekt u een partij die de eventmanagement uit handen kan nemen of gewoon een cateraar? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar 06–21573871 voor meer informatie.

Contact opnemen met Orange5 Catering & Events