m
m
Image Alt
Orange5

Gertjan van Noort

Orange 5 zorgt en ontzorgt op het hoogste niveau. Gertjan van Noort van marketing fulfilment bureau Top Productions vertelt waarom hij koos voor Orange5 bij een bijzondere gebeurtenis in de Ridderzaal.

Vlekkeloze catering

Vanuit onze betrokkenheid bij KidsRights, organiseerde Top Productions voor de 7e keer de uitreiking van de Internationale Kindervredesprijs. Sinds 2005 ontvangt ieder jaar een bijzonder kind deze belangrijke prijs. Dit jaar mocht de 16-jarige Malala Yousafzai de prijs onder grote belangstelling ontvangen in de Ridderzaal. Dat vroeg om een vlekkeloze organisatie voor 450 gasten uit de hele wereld, 50 crewleden en 110 muzikanten. En dus om catering van Orange5.

Een half woord is niet nodig

Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast. En ik weet ook dat hij aan een half woord genoeg heeft. Sterker nog, een half woord is niet eens nodig. Bovendien paste de eerlijke, biologische catering van Orange5 ook goed bij de aard van de bijeenkomst. Genoeg redenen dus om met ze samen te werken. En dat werkt heel prettig: Orange5 zorgt en ontzorgt op het hoogste niveau.

Intiem driegangendiner

Bovendien was het bijzonder handig dat Orange5 op een steenworp afstand van het Binnenhof allerlei ruimtes ter beschikking heeft. Daar konden de musici zich omkleden en repeteren en de crewleden wat eten.

Bij Orange5 ontvingen we na de prijsuitreiking ook Malala, haar familie en 54 prominente genodigden voor een intiem driegangendiner. De mensen van Orange5 zijn van ’s ochtends heel vroeg tot ’s avonds laat in touw geweest, steeds met de flexibele instelling en kwaliteit die we zochten. En dat is echt een prestatie.

Orange5 is van ’s ochtends heel vroeg tot ’s avonds laat in touw geweest, steeds met de flexibele instelling en kwaliteit die we zochten.