TYPISCH HOLLANDS

Hollands concept

Regionaal, biologisch en duurzaam, maar wel tegen een lage prijs. Een moeilijke combinatie, maar Orange5 Catering & Events heeft, in samenwerking met lokale ondernemers, een typisch Hollands concept bedacht.

Het blijven benoemen van biologisch en duurzaam, betekent dat deze termen in de horeca blijkbaar nog altijd niet volledig zijn geïntegreerd. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat er verantwoord wordt ingekocht. Vreemd volgens ons, want er wordt al jaren geroepen dat bedrijven zich verantwoord en pro actief moeten opstellen wanneer het gaat om de duurzame inkoop van food en beverage. Toch merken wij dat de prijs nog altijd belangrijker is dan de herkomst en kwaliteit van de producten. Daarom hebben wij een concept bedacht waarbij u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken.

Voorbeeld catering invulling

18:30 – 20:30 uur ontvangst met dranken uit het Hollands assortiment: Ecologische wijnen, lokaal bier, landgoedsappen, frisdranken en waters. Na afloop tevens biologische koffie en thee.


Onze medewerkers lopen rond met de volgende gerechtjes:

  • STELLENDAM salade van Stellendamse garnalen, witloof, appel, radijs, hoeve mayonaise aangemaakt met citroen en dille
  • MAASLAND gerookt Wagyu vlees uit Maasland, gemarineerde voorjaarsgroenten, veldsla, overjarige boerenkaas, dressing van grove mosterd
  • SCHEVENINGEN gebakken zeewolffilet van de Scheveningse Afslag, prei, bospeen, cresson, saus van strandkrab
  • DELFGAUW langzaam gegaarde sukade, schorseneren, puree van pastinaak en knolselder, jus de veau
  • WESTLAND met vanille suiker gestoofde rabarber, hangop, aardbeien en koek