Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Italiaanse Cateraar

Wij zijn degene die u zoekt als u een Italiaanse Catering zoekt voor uw event in verschillende steden zoals Den Haag, Amsterdam en Aalsmeer. Orange5 Catering en Events helpt u graag mee met het organiseren van uw event. Bij ons vindt u een uitgebreide selectie aan Italiaanse gerechten. Beleef een unieke smaaksensatie bij Orange5 Catering en Events voor u en uw gasten. Onze Italiaanse Catering is zorgvuldig samengesteld waarbij kwaliteit voorop staat.

De reden om te kiezen voor een Italiaanse Catering bij ons:
 • Onze producten zijn biologisch en ecologisch, wij werken met eerlijke en lokale producten.
 • Verse bereiding staat bij ons centraal, zo genieten u en uw gasten van de lekkerste Italiaanse gerechten!
 • Bij ons heeft u een keuze uit diverse unieke locaties, die kunnen worden aangekleed naar uw keuze, waarbij we natuurlijk ook een uitgebreide Italiaanse lunchtafel kunnen inrichten.
 • Uiteraard kunt u ultieme gastvrijheid verwachten van ons professionele medewerkersteam, waarbij verzorging en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wat kunt u verwachten van onze Italiaanse Catering?

Als u op zoek bent naar Italiaanse Catering verwacht u natuurlijk de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Wij serveren diverse gerechten die zorgvuldig worden bereid voor uw event. De Italiaanse keuken kent veel variaties waarbij de basis ingrediënten voor elk unieke Italiaanse gerecht bestaat uit voornamelijk verschillende soorten pasta, risotto, verschillende soorten kaas zoals Mozzarella, Gorgonzola, Parmezaanse kaas en Mascarpone. Daarbij worden verschillende soorten vleeswaren gebruikt voor een heerlijke Italiaanse bite en natuurlijk kunnen we de overheerlijke Italiaanse pizza’s niet vergeten.

Een voorbeeld uit onze Italiaanse Catering:

Diverse pasta’s met een keuze uit verschillende toppings:
 • Fusilloni met parelhoen en crème fraîche
 • Tagliatelle met gegrilde aubergine, courgette en zongedroogde tomaatjes
 • Conchigliette met frutti di mare
Brood en salade:
 • ciabatta, stokbrood, molenbrood, boter, tapenade, aïoli
 • salade Caprese: pomodori tomaat, buffelmozzarella en basilicum
 • groene aspergesalade met groene appel, rucola en diverse noten
 • vers fruit salade
Pizza/flammkuchen met:
 • rode poon met zeekraal en mierikswortel- witte wijndressing
 • gebraden runderzij-lende met Provencaalse kruidensaus
 • wilde spinazie en ricotta
Hapjesbuffet. Een diversiteit aan kleine handzame hapjes:
 • bruschetta met pulled pork of gegrilde groente met gorgonzola
 • hoorntjes gevuld met Serranoham, zon gedroogde tomaatjes en buffelmozzarella afgemaakte met een balsamico dressing

Hierbij schenken we een Italiaans wijnarrangement: Rood: Chianti Spigallo, Fattoria il Muro, Merlot/Sangiovese, Toscane, Italië Wit: Sassone, Fattoria il Muro, Trebbiano/Malvasia/Vermentino, Toscane, Italië

Omdat er veel basis ingrediënten te combineren zijn binnen onze Italiaanse Catering, kunt u uw gerechten op maat samenstellen. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten en wij zorgen dat u kunt genieten van een onvergetelijke avond samen met uw gasten. Orange5 Catering en Events staat bekend om haar duurzame en culinaire gerechten die bijdragen aan een geslaagd event.

Wanneer Orange5 Catering en Events inschakelen?

U kunt altijd gebruik maken van onze diensten als u op zoek bent naar een Italiaanse Catering. Wij verzorgen de catering voor verschillende events of het nou gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagspartij of een congres. Wij leveren op maat, gepaard met duurzaamheid en kwaliteit! Samen kijken we naar uw specifieke wensen en zorgen we ervoor dat deze werkelijkheid worden. Wilt u onze Italiaanse Catering inhuren op eigen locatie zoals in uw bedrijf, thuis of een zelf gehuurde locatie? Dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden om van uw event een succes te maken. Wilt u graag een event organiseren binnen één van onze locaties, dan heeft u een ruime keuze in Den Haag en omgeving. Door onze samenwerkingsverbanden met onze partners kunnen wij uw event realiseren binnen de mooiste locaties in Den Haag zoals het Vredespaleis, de Grote Kerk en de Koninklijke Schouwburg. Maar ook buiten Den Haag kunt u ons inschakelen. Denk daarbij aan locaties al De Arendshoeve in Aalsmeer en de Buiksloterkerk en Pakhuis West in Amsterdam.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij voor iedere wens een geschikt voorstel maken en/of oplossing bedenken. Wij nemen u graag het werk uit handen, zodat u ook zelf kunt genieten van een goed georganiseerd event, waar nog lang over gesproken zal worden. Naast onze Italiaanse Catering beschikken wij ook over andere arrangementen. Bent u geïnteresseerd in onze Italiaanse Catering? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan en laat u verrassen door ons passende voorstel binnen 48 uur.

 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg