Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Catering Katwijk

Orange 5 Catering & Events is gevestigd in Den Haag en komt in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland om de catering te verzorgen. Wij komen ook naar Katwijk voor een geweldige culinaire beleving tijdens uw feestelijke gebeurtenis of zakelijke evenement. We kunnen het simpel houden, maar pakken ook graag uit en zijn zowel beschikbaar voor zakelijke als voor particuliere evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw familiefeest of zakelijke brunch in Katwijk een succes wordt en kunnen veel meer voor u betekenen dan alleen het eten verzorgen. Wij denken bijvoorbeeld met u mee over de keuze van de locatie en de inrichting daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden bij Orange 5 of kijk eens rond op onze inspirerende website.

Catering in Katwijk voor uw evenement

Wij verzorgen graag de catering van alle soorten evenementen in Katwijk, zakelijk of particulier: * verzorgen van de catering voor een vergadering * voor een symposium of congres * een zakelijke lunch of een zakelijk diner * een barbecue * een familiefeest * vrijgezellenfeest, bruiloft
Bij de organisatie van een feest of zakelijke meeting in Katwijk komen verschillende vragen op u af. Hoeveel statafels of gewone tafels heb ik nodig, hoe deel ik de locatie het beste in, waar vind ik een geschikte locatie en welke gerechten en dranken kan ik het beste kiezen? Orange 5 denkt graag met u mee en heeft antwoord op al uw vragen. Wij verzorgen naast de benodigde gerechten en dranken ook de groendecoratie, de personele bezetting en het meubilair.

Arrangementen

U kunt bij Orange 5 Catering & Events kiezen uit aantal complete arrangementen. Catering arrangementen voor vergaderingen, voor meerdaagse congressen of symposia en ook voor de zakelijke lunch of een zakelijk diner vindt u een ruime keuze uit arrangementen. Catering op maat in Katwijk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van producten op ecologische, biologische en duurzame basis.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg