Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Blaricum

Woont of werkt u in Blaricum en wilt u uw gasten verwennen met een heerlijk kerstdiner of kerstbrunch? Laat Orange 5 Catering & Events uit Den Haag uw kerstcatering in Blaricum verzorgen, dan bent u zeker van een geweldig evenement. Wij verzorgen uw kerstcatering volledig, inclusief meubilair, hulp bij het zoeken van een geschikte locatie, de aankleding van de kerstcatering op bijzondere wijze en wij zorgen voor de personele bezetting. Kerstcatering voor bedrijven én particulieren, van zakelijke kerstborrel tot kerstcatering voor familiediner. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bedienen de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland en komen ook naar Blaricum voor de verzorging van de kerstcatering.

Orange 5 voor kerstcatering

Orange 5 catering & events werkt vanuit het hart, met hart voor onze aarde. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van ecologische, biologische en duurzame producten en bieden een grote keuze uit mogelijkheden.
Onze visie is vertaald in aantrekkelijke concepten en arrangementen, ook voor kerstcatering in Blaricum. Heerlijke genieten van een gezellig familiediner, of uw gasten het beste aanbieden tijdens een zakelijke meeting zoals een symposium of een borrel. Bij Orange 5 kiest u uit vele soorten arrangementen voor kerstcatering en andere catering, voor elk evenement en in elke setting. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over kerstcatering in Blaricum.

Orange 5 doet meer

Bij kerstcatering denkt u in eerste instantie aan heerlijke gerechten en dranken, maar bij catering komt meer kijken. U heeft een locatie nodig, en wij denken graag met u mee om de beste locatie in Blaricum te vinden. Natuurlijk verzorgen wij ook de kerstcatering aan huis of op kantoor in Blaricum. Wij helpen met het samenstellen van de gerechten en dranken, de aankleding van de locatie en de personele bezetting. Bij Orange 5 bent u zeker van een geslaagd evenement in Blaricum, zowel voor kerstcatering als voor andere zakelijke of particuliere catering.  
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg