Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Den Haag

Voor professionele kerstcatering in Den Haag en omgeving gaat u naar Orange 5 Catering & Events. Wij zijn gevestigd in Den Haag en verzorgen in een grote regio kerstcatering voor particulieren en bedrijven voor onder meer * zakelijke evenementen zoals een vergadering of borrel * zakelijke lunch of zakelijk diner * familiefeesten, vrijgezellenfeest, barbecue Wilt u rond de kerstperiode gebruik maken van catering voor een evenement dan bent u bent u bij Orange 5 aan het goede adres. Wij verzorgen naast het culinaire gedeelte van kerstcatering nog tal van andere zaken zodat u zeker bent van een geslaagd evenement. Meer weten over kerstcatering in Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kerstcatering arrangement of kerstcatering op maat

Kies bij Orange 5 uit een meerdere complete arrangementen voor uw kerstcatering in Den Haag of voor kerstcatering op maat. Bij ons kiest u uit verschillende arrangementen, geschikt voor tal van evenementen, zowel zakelijk als privé.
U kiest uit arrangementen voor een borrel, een lunch of diner, vergaderarrangementen en familie-events. Heeft u speciale wensen voor kerstcatering dan stellen wij samen met u een arrangement op maat samen, geheel volgens uw wensen. Wij komen graag naar u toe in Den Haag om uw wensen te bespreken.

Concepten en extra diensten bij cateraar Orange 5

Orange 5 Catering & Events doet meer dan alleen het culinaire gedeelte van kerstcatering. Wij dragen onze planeet een warm hart toe en werken daarom zoveel mogelijk met duurzame producten op biologische en ecologische basis. Kies bij Orange 5 uit verschillende concepten voor uw kerstcatering: het streetfood concept, het Hollands concept en andere concepten. Op onze website kunt u alle concepten bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen evenement in Den Haag. Wij verzorgen ook graag de locatie, de aankleding daarvan, de personele bezetting, het meubilair en serviesgoed en adviseren u over tal van andere zaken én nemen u zoveel mogelijk uit handen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over kerstcatering in Den Haag.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg