Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw Catering, evenement of locatie voorziening.
Binnen 48 uur een passend voorstel

 

UNIEKE ERVARINGEN

Waarom onze catering?

De reden waarom vele bedrijven voor onze catering kiezen

Biologisch / Ecologisch

Wij werken met eerlijke en lokale producten

Verse bereiding

Wij werken uitsluitend met verse producten

Unieke locaties

U bent welkom op de mooiste locaties

Ultieme gastvrijheid

Professioneel, verzorgd en servicegericht

 

Kerstcatering Katwijk

Heeft u binnen de familie iets te vieren, of heeft u catering nodig voor een zakelijk evenement in Katwijk? Orange 5 Catering & Events biedt voor alle evenementen professionele catering. Rond de kerstperiode bieden wij ook speciale kerstcatering in Katwijk. U heeft bij de keuze uit complete arrangementen maar kunt ook kiezen voor catering en kerstcatering op maat. Uw evenement is onze zorg en daarom doen wij meer dan alleen het culinaire gedeelte verzorgen. Op onze website vindt u veel informatie over onze diensten en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen evenement. Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak in Katwijk of voor meer informatie over de mogelijkheden voor kerstcatering.

Veel mogelijkheden bij Orange 5

Orange 5 stelt u als klant centraal. Uw wensen op het gebied van kerstcatering of catering voor een bepaald evenement in Katwijk vormen het uitgangspunt.
Kies uit tal van arrangementen en concepten of kies voor kerstcatering, volledig op maat. Wij kunnen voor u veel meer doen: * een locatie aanbieden, een locatie met u zoeken * de personele bezetting verzorgen * de aankleding van de locatie verzorgen, tijdens de kerstperiode geheel in stijl * verzorgen van meubilair en serviesgoed Deze en andere taken nemen wij graag van u over zodat u onbezorgd kunt genieten van onze kerstcatering en zich volledig kunt wijden aan uw gasten.

Particuliere en zakelijke kerstcatering

Heeft u rond de kerstperiode iets te vieren met familie dan verzorgen wij graag kerstcatering voor onder andere een familiediner, een uitgebreide lunch of brunch of voor een andere feestelijke bijeenkomst. Dit kan zowel bij u op locatie in Katwijk als op een andere locatie. Ook voor zakelijke meeting verzorgen wij tijdens de kerstperiode de kerstcatering in Katwijk. Een aangeklede kerstborrel, een uitgebreid diner of kerstcatering tijdens meetings en vergaderingen.
 

EERDERE EVENEMENTEN

Sfeerimpressie van eerdere catering gelegenheden

 • Seafood barbeque is een optie bij Orange5 Catering & Events
 • Specifieke soepen mogelijk bij Orange5 Catering & Events

VERTROUWEN IN ONZE KWALITEIT

Lees wat onze klanten over ons zeggen

 • Foto van Ruth Postel: Eerdere opdrachtgever van Orange5 Catering
  "Door de ervaringen tijdens opbouw en de zorgvuldige voorbereidingen was ik ervan overtuigd dat ik blindelings op Orange5 kon vertrouwen. Geloof me, dat maak ik niet vaak mee."

  Ruth Postel
  Directeur van evenementenorganisator 2tact
 • Foto van Gertjan van Noort
  "Reitze van Orange5 ken ik vanuit mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool. Ik weet dat hij als geen ander snapt wat gastvrijheid is. Voor elke individuele gast."

  Gertjan van Noort
  Medewerker marketing fulfilment bureau Top Productions
 • Foto van Caroline Scholtz
  "Met het team van Reitze weet ik gewoon dat alles dik in orde komt. Ik kan ze bij wijze van spreken zo de sleutel van het pand geven en ze hun gang laten gaan."

  Caroline Scholtz
  Event Manager van HiiL Innovating Justice
 • Foto van Laura van Waas
  "Na het bekijken van de offertes en na gesprekken was het snel duidelijk dat zij de beste waar voor ons geld gaven en dat ze het meest lieten zien heel flexibel te zijn en echt mee te denken."

  Laura van Waas
  Manager Statelessness Program van de Universiteit Tilburg